reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzień dobry:)
ja też ostatnio się nie wysypiam i nie wiem kiedy okazja będzie :(
może się uda jeszcze przed porodem!!??:(
Malinka a ty chcesz samą pozytywkę czy karuzeli też szukasz?

reklama
witam i ja w środe
ja już sie ciesz,ze zaczyna sie długi weekend i nie bede musiała myślec o szkole,a potem juz zleci,ale mam wszystkiego dosć w tym roku juz

skoro czujesz się na siłach to lepiej dla ciebie jak teraz dłużej popracujesz.
u mnie to z weekendem inaczej teraz mój ma dwa dni wolne więc pt-niedziela weekendować będę z młodym tylko ech...oby upału nie było bo mnie to łażenie na dwór wykańcza ostatnio:/

Ostatnia edycja:
współczuję wam z tym nie spaniem, ja nie mam problemu. Wogóle jestem w szoku bo łatwo przechodzę tą ciążę. Kupiłam glukometr i wyniki mam też dobre. Normalnie szok.

miranda w poprzedniej ciąży sypiałam od 23 -11/12 a teraz nie mogę:(
nie wiem od czego to zależy:/
ale teraz co się ktoś w domu poruszy to mi pęcherz krzyczy a wcześniej sama byłam rano:/

reklama
no tak Aneczka, musisz wydać zakaz wstawania zanim ty nie wstaniesz pierwsza! Też chodzę w nocy z dwa razy na siku ale potem zasypiam bez problemowo. Tylko nad ranem budzę się pół godziny przed alarmem, na szczęście juz wyspana.
Kobitki lecę bo mam dużo szycia, jeszcze może przed wyjściem do pracy cos porobie
Miłego dzionka.

Do góry