reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
jakby mnie parę dni nie było, to leżę na gastrologii;-)

Załączniki

• kaktus 011.jpg
    kaktus 011.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
a u mnie popadało po 12 i jakoś się położyłam i zasnęłam ponad dwie godziny spałam szok bo dziś po 8 wstałam i nawet wyspana byłam to chyba przez ta pogodą deszczową:/
majaam podziwiam ja nie lubię lepić:)

Witam dizewczynki sierpniówki 2009:-)
jestem na tym wątku nowa.... częsciej uczęstszam na stronie:
https://www.babyboom.pl/forum/stara...iecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index838.html
ale chciałam poczytac o waszych doliglewościach czy też macie twardnienia brzuszka.....:confused: to moja druga ciąza ale jakos niepamietam czy w pierwszej to miałam... pare razy na dzien twardnieje mi brzuszek tak na chwilke i puszcza.... dostałam na to leki feneterol biore juz 2tygodnie ale jakos niewidze poprawy coprawda lekarz powiedzial ze to tez moga byc naturalne twardnienia ktore nie sa niebezpieczne ale mowi ze lepiej dmuchac na zimne i zebym brała te leki....
Super wątek wiekszośc dziewczyn w podobnych tygodniach ciązy:-)
serdecznie wszystkie pozdrawiam i wklejam fotki córeczki usg 3D w 27tyg ciazy:
skanuj0012.jpg
skanuj0013.jpg
skanuj0014.jpg
skanuj0015.jpg

teraz u mnie 28 tydzien ciazy i mała wazy 1300kg :happy2:

Serdecznie WSZYSTKIE DZIEWCZYNY POZDRAWIAM I GRATULUJE DZIDIZASZKÓW:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hej dziewczyny
a ja witam sie na tym watku po długiej nieobecnosci i juz nie jestem w stanie nadrobic zaległości (pozostałe krótsze watki nadrobiłam ale tu nie mam szans!)...także czasem jak bede nie w temacie to sorki :) mieliśmy w domu remont, mieszkałam z małym u rodziców bez netu...a poza tym jestem tym remontem wykonczona - jeszcze czeka nas masa sprzatania bo gruntownie przemeblowany duzy pokój i kuchnia i przedpokój wytapetowane, wszędzie poremontowy syf...a poza tym większość dnia spędzałam na lataniu po sklepach - kanapa, komoda, tapety, firanki, dywan, kleje, listwy i inne tego typu duperele - w większości sama kupowałam bo mąż tapetował :) na szczęście juz tylko karnisze do kupienia zostały i wreszcie koniec :) a jak ktoś bedzie potrzebował porad tego typu to zapraszam do mnie :)
pewnie uda mi się teraz systematyczniej tu zaglądać!!! tylko jeszcze te porządki - trzeba sie ze wszystkim w tydzień wyrobić bo synek za tydzień 3 latka obchodzi :)

reklama
Do góry