reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Aneczka,a ja caly tydzien do pracy chodze i jak wroce tomi sie juz nie chce sprzatac,tylko tak z grubsza i to nie zawsze...no i tu moj blad bo na sobote mam niezly pierdak w domu...hi,hi....:szok:

No to najadlam sie i spadam dalej sprzatac,a pogoda do kitu dalej.....pranie musze na strychu wieszac i bedzie mi schlo pare dni....wrr....:baffled:
To narka....:-D

witam sie sobotnio:-)
moj na egzaminie i pewnie mu zejdzie do 16 wiec sobie powoli sprzatam,
wlasnie mam przerwe miedzy prasowaniem a wylozeniem nowego prania,
slonecznie wiec mam nadzieje na spacer pozniej, po odkurzaniu:tak:

Mika- wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy slubu:-)

Aneczka- super ten kociak:tak:
Basia- mnie tez raczej boli jak maly sie przekreca i obraca z kopnieciem, szczegolnie w nocy mi to przeszkadza, co za wiercioch! :wściekła/y:

a mam pytanie, wasze maluszki tez maja czkawke kilka razy dziennie????

Malinka, ze tez masz cierpliwosc do pieczenia ciast:tak: Mnie by sie nie chcialo,
nawet obiadu nie robie, najwyzej jakiegos kebaba kupimy jak moj z egzaminu przyjedzie...
W kazdym razie powodzenia z ciastemm, pochwal sie jak wyszlo:tak:

Wczesniej tez maly mial raczej rzadko czkawke wiec sie tak dziwie z czego sie bierze czestotliwosc...

Tymczasem ide konczyc sprzatanie;-)

Ja to już z nudów no i miałam ochotę na ten makowiec a tak zadowolę się jakimś marmurkowym ciastem-ale dam do niego kilka rodzynek:-p
Ale mam jakiegoś dołka bo znowu sama taka kiszka...w dodatku moja kol. z wioski wyjeżdża do pracy za granice to już w ogóle będę sama...Z jednej strony dobrze że czas szybko leci i już nie długo sierpień będę miała już swoją kruszynkę i nie będę już taka sama....

Ja tylko na chwilkę zawitałam :)
Jestem po wizycie u okulisty i miałam wkraplane krople na rozszerzenie źrenic. Brrr nie cierpie. Ale w sumie dobrze zrobiłam, że poszłam. Lekarz mnie dobrze przebadał i okazało się, że mam małe zwyrodnienie w lewym oku i można to zabezpieczyć laserem. Dał skierowanie do Akademii Medycznej do Gdańska. Muszę się umówić w przyszłym tygodniu, bo rana taka leczy się ok. 2 miesięcy.

reklama
Do góry