reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

A Ty co? Poczatkujaca mama?:-D Dobre pytanie Mika bo ja bym pewnie zmiotla wszystkie z polki nie wiedzac ktory wziac:-D

reklama
Mnie tak kusza swieze warzywka ze nie jem dzis w miescie tylko ugotuje. Zeby nie sama dla siebie to pojade do rodzicow zrobic obiad, tez zjedza. Bedzie kalafior, fasokla szparagowa, szparagi i jajko sadzone. Uwielbiam takie obiadki:tak:

ojej, ale mi smaka zrobiłaś... chyba sobie podpatrzę ten obiadek od Ciebie i też zrobię, mniam mniam...
a tymczasem idę się szykować na jakiś spacerek, ładnie się zrobiło, w chacie zimniej niż na dworze, czas rozgrzać zastałe kosteczki;-) i nieco je rozejść w końcu;-)

Ja oilatum tylko takiego uzywalam bez zadnych zbednych dodatkow typu oliwki, balsamy, ta emulsja nawilza, oczyszcza cialo i ma cudny zapach

Czołem.Dzis ładna pogoda ale jestem do niczego ,całą noc nie przespałam.Poszłam spać o 4 rano a o 8 już musiałam wstać:wściekła/y:.Całe do południa próbowałam sie połozyć a tu jak na złośc domofon dzwoni,telefon już przysypiam a tu ktoś trąbi...Nie mam sił dobrze,że wczoraj zrobiłam sobie młodą kapustkę to tylko ziemniaki dogotuję i zjem.A miało być tak fajnie na zakupy miałam jechac:dry:

reklama
Do góry