reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam:tak:
Piwonia dobrze ze mozesz rodzic normalnie;-)
Moj gin bada mi szyjke co ktoras wizyte, mowi ze nie ma potrzeby na kazdej bo jest prawidlowa. Mysle ze to zloty srodek.:tak:
U mnie dzis 24 stopnie. Wy sie cieszycie z ladnej pogody a ja nie chcialabym zeby bylo goraco bo mnie to meczy....:baffled:

dziękuje za informacje,bo zapomniałam zapytac lekarki,a wiem,że żelazo lepiej sie wchłania z kwasem foliwoym,a ja teraz mam brać Biofer dla odmiany

PIWONIA tak, jak Ci pisałam ja to biorę - i to juz jest z kwasem foliowym :tak: i vit C Pełna nazwa Biofer Folic - więc nie musisz dodatkowo kupować jeszcze samego kwasu.

Piwonia planujesz USG zeby sie dowiedziec kto mieszka u Ciebie? Czy juz czekasz na niespodzianke?:tak:

PIWONIA tak, jak Ci pisałam ja to biorę - i to juz jest z kwasem foliowym :tak: i vit C Pełna nazwa Biofer Folic - więc nie musisz dodatkowo kupować jeszcze samego kwasu.
tak,ale lekarka przepisała zwykły tylko w aptece poprosiłam o ten z kwasem,bo po co dwie tabletki łykac jak można jedną

Piwonia zapewne uspokoiłaś się troszkę, to dobrze!
a ja własnie wróciłam z mięsnego, o mały włos by mnie stamtąd nie wynieśli tak mi wirowało wszystko!! coś okropnego, dobrze że byłam bez dzieci szybko doczłapałam się do domu.

dziś na obiad mielone, ziemniaczki młode i mizeria:-) kg mięsa mam na 2 obiady, te moje dzieciaki kiedyś zjedzą mnie żywcem:szok::-D:-)

reklama
Do góry