reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam sie ponownie już po szkole :)
O czym to.... a tak tu badan ginekologicznych tez nie robia tzn, pierwsze takie miałam a teraz już nikt mi tam nie zagląda i z tego co wiem nie zajży, co mnie martwi.
Co do os to boje sie ich panicznie:szok: nie wiem czemu ale mam jakąś fobie:no: już wole pająki i węże a z osami najzwyczajniej sobie nie radze odrazu strach mnie paraliżuje, wiem że głupie:baffled:
Co do kompania to wogole odradzali mi kąpać codziennie ba! tu pierwsza kąpiel jest po odpadnięciu pępuszka...
Teraz moja kolej na pytanie ;-)chce zamówić laktator aventu z allegro bo tamte chyba nie dojdą :dry: ale mam już dwie butelki a wszytkie są w zestawie z butelkami więc może taki z pojemniczkami?
LAKTATOR AVENT ISIS VIA SYSTEM - PROMOCJA!! (632152800) - Aukcje internetowe Allegro
jak myślicie?

O czym to.... a tak tu badan ginekologicznych tez nie robia tzn, pierwsze takie miałam a teraz już nikt mi tam nie zagląda i z tego co wiem nie zajży, co mnie martwi.
Co do os to boje sie ich panicznie:szok: nie wiem czemu ale mam jakąś fobie:no: już wole pająki i węże a z osami najzwyczajniej sobie nie radze odrazu strach mnie paraliżuje, wiem że głupie:baffled:
Co do kompania to wogole odradzali mi kąpać codziennie ba! tu pierwsza kąpiel jest po odpadnięciu pępuszka...
Teraz moja kolej na pytanie ;-)chce zamówić laktator aventu z allegro bo tamte chyba nie dojdą :dry: ale mam już dwie butelki a wszytkie są w zestawie z butelkami więc może taki z pojemniczkami?
LAKTATOR AVENT ISIS VIA SYSTEM - PROMOCJA!! (632152800) - Aukcje internetowe Allegro
jak myślicie?
U nas też odradzają kompanie codziennie dzidzi,już wcześniej słyszałam od znajomej z niemiec ,ze u nich to standard jest.A co do laktatora to się nie znam z pierwszym karmiłam zaledwie 3 miesiące bo miałam za słaby pokarm ,później nawet do picia już tego nie chciał to nawet ani razu nie uzyłam latataora i teraz tez na razie nie kupuję bo pewnie bedzie powtórka z rozrywki.Niech się koleżanki wypoqwiedzą ,które mają większe doświadczenie

jak myślicie?
ja mam podobny ale w zestwie z butelkami i mi sie sprawdził bardzo dobrze więc mogę polecić...

reklama
Chyba trochę nie precyzyjnie się wyraziłam..:zawstydzona/y: bardziej chodziło mi o to czy za każdym razem myć maluszka w oilatum czy np co druga albo co trzecią kąpiel?

Do góry