reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Widzę że temat obiadowy mamy ;-) Ja mam dzisisaj botwinkę mama mi wczoraj pyszna ugotowała.....
A poza tym strasznie gorąco.... jak my te lato przetrwamy :no:

Mika moje stopy juz od kwietnia jak baloniki a teraz do tego dołączyły jeszcze dłonie... śmieję się do męża że w lipcu będzie mnie turlał jak cała spuchnę :no:

U mnie też już się zrobiło gorąco, tylko patrzeć jak zaczną mi puchnąć stopy i ręce :no: właśnie muszę iść do sklepu to wrócę już pewnie z powiększonymi stopami :baffled:

A ja dziś serwuje na obiad barszczyk biały bo mnie naszło :-p a na drugie robię naleśniki chyba :-p

hej dziewczyny

ja tylko na chwilke, bo zaraz lece do dentysty. wrrrrrr...kiedy to sie skonczy?????!!!!

A ja uwielbiam slonko i cieplo. czuje sie jak ryba w wodzie. choc tez mi nogi puchna,ale wole to niz snieg,deszcz i mroz!!
przypomnijcie sobie jak wszystkie jeszcze w marcu pidsalysmy o sloncu i ciepelku, i co juz wam sie znudzilo??? ;-) achhhh!kobiety w ciazy....

Mnie tak kusza swieze warzywka ze nie jem dzis w miescie tylko ugotuje. Zeby nie sama dla siebie to pojade do rodzicow zrobic obiad, tez zjedza. Bedzie kalafior, fasokla szparagowa, szparagi i jajko sadzone. Uwielbiam takie obiadki:tak:

hej dziewczyny

ja tylko na chwilke, bo zaraz lece do dentysty. wrrrrrr...kiedy to sie skonczy?????!!!!

A ja uwielbiam slonko i cieplo. czuje sie jak ryba w wodzie. choc tez mi nogi puchna,ale wole to niz snieg,deszcz i mroz!!
przypomnijcie sobie jak wszystkie jeszcze w marcu pidsalysmy o sloncu i ciepelku, i co juz wam sie znudzilo??? ;-) achhhh!kobiety w ciazy....
Nikt nie mowi o sniegu i deszczu tylko o wiosennym sloneczku i rzeskim powietrzu:tak:

reklama
mam pytanko do doswiadczonych mam... chcę dla dzidzi kupić oliatum, tylko który? jest tego chyba dość sporo...

Do góry