reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam po przerwie...i wszystkie uciekły szamać?
U nas pięknie pada. Wzorcowo, miarowo. Jak zaczęło to przestać nie chce. Ale to i dobrze, bo dziś 3 razy bluzkę przebierałam. No i jest czym oddychać.
Właśnie koleżanka pojechała. Zamówiliśmy sobie pizzę na obiadokolację. Jedna była tak wielka, że ją w kuchni na kuchence położyłam, bo nie miałam takiego miejsca na blacie, to powiem, że jeszcze wystawała. A panikowałam rano, że następny kilogram przybył, co? No ale ja .... dobra co się będę tłumaczyć. Żre jak za trzech :]I co gorsze dobrze mi z tym:)

Wiesz co Kasiu, jak słyszę takie opowieści jak ta o twojej szwagierce to włos mi się jeży. Ja też 4D robiłam nie po to żeby mieć zdjęcie buzi, ale żeby ktoś zrobił mi porządne usg i sprawdził i pomierzył wszystkie organy. Ale mogłam to wymusić na mojej gin. Wtedy kiedy ja chciałam, bo ona mi po kolei te organy mierzy teraz na wizytach.

No ale ja .... dobra co się będę tłumaczyć. Żre jak za trzech :]I co gorsze dobrze mi z tym:)
jak dobrze czytać takie wpisy:-D bo ja też mam wilczy apetyt, a po ostatnim skoku wagi zaczynałam już mieć wyrzuty sumienia, że będę słonica;
tymczasem mój ukochany małżonek mnie zaskoczył, bo powiedział, że mam po prostu odstawić słodycze (jaki mądrala!), ale pod żadnym pozorem nie odmawiać sobie wartościowego jedzonka:tak:

dokończę jeszcze poruszany przez mnie przedwczoraj wątek stosowania Vratizolinu (maść) na opryszczkę - moja ginka pozwoliła stosować i to w całkiem sporych ilościach, tak żeby jak najszybciej pozbyć się infekcji;

zwłaszcza, jak ktoś ma to co ja, czyli w bardzo krótkim czasie pojawienie się mnóstwa drobnych pęcherzyków wokół ust, które pękają i sączą płyn - wiadomo jak łatwo roznieść to cholerstwo dalej; tak więc - już ze spokojem - stosuję; i są już efekty, nie swędzi, jest zasuszone i blade; hurra!

Mój mi nawet pozwala na pewne odstępstwa ale pieszczotliwie mówi do mnie "grubasku". No ale i tak będę po ciąży się katować żeby schudnąć to co sobie będę żałować?

Andariel nie zdążyłam ci w weekend napisać ale ja już 2 razy miałam to paskudztwo pod nosem i tylko Vratizolin mi życie uratował.

Ostatnia edycja:
Oki idę się wypluskam i zrobię LB. Już mnie ta pizza gniecie w żołądku. A mam jeszcze ochotę na arbuza! Aż sama siebie nie poznaję. Do zobaczenia jutro rano przy kawce;_)

reklama
a ja wróciłam z majowego i mam dość,jutro idzie maz ,bo ja do lekarza sie wybieram
wogóle to sie strasznie zdenerwowalam i wyiedziećjuz nie mogłam w tym kościele,głowa mnie boli i brzuch
ale podczas mszy była straszna burza i ulewa ,która na szczescie nas omineła

Do góry