reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ja właśnie wzięłam prysznic, ale dużo teraz siedzę przy maszynie i sporo mam pracy, więc może to też z tego. W piątek idę oddać krew to zaglądne do sióstr położnych, teraz idę do łóżka.

reklama
i na dzisiaj sie pożegnam,bo nie najlepiej sie czuje głowa mi pęka,duszno mi i serducho tez mnie jakoś dziwnie ściska
Dobranoc do jutra,rano lece na badania

brzmi jakby mial max 16 prawda? Duzo wiecej....

Witam dziewczyny ja tylko na chwilkę...
Wiesz Mola czasem lepiej nie mieć Tatusia niż mieć takiego pustaka.
Pewnie nie poprawi to Twojego samopoczucia ale moja mama zawsze mówiła że nic w przyrodzie nie ginie i wszystko co robimy i jak postępujemy wraca do nas ze zdwojona siłą. On jeszcze tego pożałuje...
Ty za to jako kobieta i matka masz szansę na wartościowego mężczyznę który także będzie lepszym wzorem i autorytetem dla dzidzi.

Pozdrawiam

Witam dziewczyny ja tylko na chwilkę...
Wiesz Mola czasem lepiej nie mieć Tatusia niż mieć takiego pustaka.
Pewnie nie poprawi to Twojego samopoczucia ale moja mama zawsze mówiła że nic w przyrodzie nie ginie i wszystko co robimy i jak postępujemy wraca do nas ze zdwojona siłą. On jeszcze tego pożałuje...
Ty za to jako kobieta i matka masz szansę na wartościowego mężczyznę który także będzie lepszym wzorem i autorytetem dla dzidzi.

Pozdrawiam

Moja mama mowi mi to samo i ja rowniez jestem takiego samego zdania.

A tak wogule to jestem w szoku ze nie rozszyfrowałas tej zabki w brzuszku:) ja bym stawała na głowie hihi
i przyznam się że stawałam. Miałam już tyle razy Usg że ostatnio wymyśliłam że zalaminuje te zdjatka na pamiątkę dla Oluni .
..a najśmieszniejsze jest to że mimo tego że znam płeć to i tak bym podglądała ją codziennie :) też tak macie?

Ostatnia edycja:
dzień dobry ;-)
Syrena miałam na poczatku tak żebym mogła sie podłaczyć pod usg na 24 godziny teraz im blizej konca tym bardziej nie moge sie doczekac rozwiązania :-)

reklama
dzien dobry ;-)

witam sie szybciutko i zmykam do lazienki :-)

dzis wizyta u gin.
nie wiem czemu, ale mam stressssa ... :baffled:

to do pozniej

ciao ;-)

Do góry