reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Nie ma to jak dobra położna.Na pewno przypilnuje Ci sali jaką chcesz bo ona równiez za to kase bierze ( ja mam tak z wanną).Jak ja rodziłam pierwszy raz to chociaż na chwilę wsadzili mnie do wanny ( chciałam tak rodzić) bo nie ma to jak kasa .A siedziałam w niej może ze 20 min. i musiałam wyjśc bo z małym się cos działo i rodziłam normalnie a za wanne trzeba było zapłacić:-)

reklama
Tak sie z Wami dzisiaj rozpisalam ze powinnam wziasc sie za pisanie wstepu do mojej pracy dyplomowej bo coraz mniej czasu:szok: Boje sie ze jak sie mala urodzi to nie bede miala czasu ani glwoy na pisanie a chcialabym sie obronic w terminie. Przypominajcie mi czasem ze nie tknelam jeszcze swojej pracy:baffled::baffled:

Tak sie z Wami dzisiaj rozpisalam ze powinnam wziasc sie za pisanie wstepu do mojej pracy dyplomowej bo coraz mniej czasu:szok: Boje sie ze jak sie mala urodzi to nie bede miala czasu ani glwoy na pisanie a chcialabym sie obronic w terminie. Przypominajcie mi czasem ze nie tknelam jeszcze swojej pracy:baffled::baffled:
No jak urodzisz to mała pochłocie cały Twój czas:-)

Nie ma to jak dobra położna.Na pewno przypilnuje Ci sali jaką chcesz bo ona równiez za to kase bierze ( ja mam tak z wanną).Jak ja rodziłam pierwszy raz to chociaż na chwilę wsadzili mnie do wanny ( chciałam tak rodzić) bo nie ma to jak kasa .A siedziałam w niej może ze 20 min. i musiałam wyjśc bo z małym się cos działo i rodziłam normalnie a za wanne trzeba było zapłacić:-)
Ja mi sie uda zlapac ta sale z wanna to tez sobie wejde posiedziec ale chce w koncowej fazie wyjsc na fotel. Poloznej place za kompleksowa opieke (kontakt z moim lekarzem w razie gdyby sie okazalo ze musze miec cc, anestezjologiem zeby podal znieczulenie) zebym niczym sie nie musiala matrwic oprocz tego jak cholernie boli heheheheh

Moj maly zanal wiec chwila relaksu przy kawce:-DOn chyba te choroby odsypia bo spal dzis do osmej i znow zasnal, jak sie obudzi w nagrode pojdziemy na dlugi spacer trzeci juz dzis zreszta.
Witaj Madziaas:-DCzy ja cie z innego forum nie kojarze??
Tzn z innego tematu
A ja widze sens w ktg tak wczesnie. Mozna wczesniej wychwycic nawet lekkie nieprawidlowe skurcze ktore ciezarna zwlaszcza pierworodka moze sama nie zauwazyc.No i podejrzewam Mola ze to sa wizyty prywatne bo w przychodni to raczej nie jest standard. Ktg sluzy tez wielu innym rzeczom nie tylko skurczom.
Sama bym sie nie pogniewala za takie badanie.
No to teraz kawa

Moj maly zanal wiec chwila relaksu przy kawce:-DOn chyba te choroby odsypia bo spal dzis do osmej i znow zasnal, jak sie obudzi w nagrode pojdziemy na dlugi spacer trzeci juz dzis zreszta.
Tzn z innego tematu
A ja widze sens w ktg tak wczesnie. Mozna wczesniej wychwycic nawet lekkie nieprawidlowe skurcze ktore ciezarna zwlaszcza pierworodka moze sama nie zauwazyc.No i podejrzewam Mola ze to sa wizyty prywatne bo w przychodni to raczej nie jest standard. Ktg sluzy tez wielu innym rzeczom nie tylko skurczom.
No to teraz kawa
Jestem też na Mamusie-staraczki 2009 :-)

Jestem też na Mamusie-staraczki 2009 :-)
Wlasnie ja was tam namietnie poczytuje i ciesze sie z nowych fasolek. I tak ciebie tez stamtad kojarze. Fajnie ze zdecydowalas sie pogadac i z nami.
Aga jak dzis sie czujesz??Jestes naszym forumowym zdechlaczkiem teraz razem z Malinka i bedziemy cie mordowac pytaniami o zdrowie

reklama
Tzn z innego tematu
No to teraz kawa
W takim razie juz sie ciesze ze bede miala ktg tak wczesniej:-) Lekarz przyjmuje prywatnie, ma najlepszy sprzet w miescie i jest oblegany, ma terminy na wrzesien no i przyjmuje do polnocy. Przez chwile pomyslalam ze moze robi to ktg tak dla bajeru a nie dlatego ze jest potrzebne ale rozwialas moje watpliwosci. Milej kawki;-)

Do góry