reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Malinka masz za duzo czasu wolnego i dlatego jakies bezsensu doly Ci przychodza do glowy.... Moze poczytaj jakas ciekawa ksiazke, ktora by Cie wciagnela inna rzeczywistosc? Albo pograj w jakas gre komputerowa np przygodowke?:tak:

Witam nowe mamusie!!
Ja jestem podczytuje Was,ale nie mam weny na pisanie....jakiegoś doła załapałam...
Malinka jakiego dola znow, to z nudow pewnie. Wez sie za liste z wyprawka zapomnisz o dolach:tak::tak::-D
Mola ciesze sie ze rozwialam twoje watpliwosci, jak daja to bierz i uciekaj i nie ogladaj sie za siebie. To badanie nie jest szkodliwe a w normalnych warunkach ciezko o nie sie doprosic. Mi z laski je zrobiono gdy cisnienie skakalo mi powyzej 150 i balam sie o dziecko. Jak nie chcesz to z checia za ciebie pojde:-D:-D

Malinka masz za duzo czasu wolnego i dlatego jakies bezsensu doly Ci przychodza do glowy.... Moze poczytaj jakas ciekawa ksiazke, ktora by Cie wciagnela inna rzeczywistosc? Albo pograj w jakas gre komputerowa np przygodowke?:tak:
hmmm czytać jakoś nie mam weny mam 3 książki zaczęte i skończyć żadnej nie moge...a grać to juz mi się nie chce...jakoś zaczynają mnie złościć te gry....

Właśnie Aguś jak tam zdrówko!!Mam nadzieje że dużo odpoczywasz!!Bo ja to już mam dosyć teraz leżałam i tylko patrzałam co dziewczyny piszą aż mnie pupa rozbolała i zdrętwiała....

Nie wiem z czego te doły sama ciągle siedze nie ma z kim pogadac i wogóle.
No i za dużo wolnego czasu mam....nie mam się czym zająć już wczoraj ciuszki małego układałam-chociarz były poukładane,....:dry:

Malinka jakiego dola znow, to z nudow pewnie. Wez sie za liste z wyprawka zapomnisz o dolach:tak::tak::-D
Mola ciesze sie ze rozwialam twoje watpliwosci, jak daja to bierz i uciekaj i nie ogladaj sie za siebie. To badanie nie jest szkodliwe a w normalnych warunkach ciezko o nie sie doprosic. Mi z laski je zrobiono gdy cisnienie skakalo mi powyzej 150 i balam sie o dziecko. Jak nie chcesz to z checia za ciebie pojde:-D:-D
Pojde, pojde. Zwatpilam chwilowo jak dziewczyny powiedzialy ze bez sensu jest tak wczesniej ale juz jestem wyedukowana ze warto:-)

reklama
Do góry