reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam dziewczyny:-):-):-)
W mnie jest słono ciekawe na jak długo:sorry::eek:

Maggie85 na temat wyprawki powiem ci, że dla pierwszego synka nie miałam kompletnie nic i niestety nie ma go przy mnie, dla drugiego miałam wszystko poza wózkiem i wanienką i rośnie jak na drożdżach, ja w przesądy nie wierzę :wściekła/y:wiadomo będzie jak ma być czy wyprawka będzie czy nie:wściekła/y: a z przed ta wyprawką raczej przestrzegają dlatego ze później jest ciężko jak coś się stanie a tu cały pokój urządzony:baffled:

Kurcze a u mnie pól nocy padało i teraz też siąpi.Choć tu było bardzo sucho i deszcz się przyda, tylko kuzyn ma ślub i byłoby miło jakby sie przetarło.

Aneczka, to chyba aniaso86 pisała coś o tych zabobonach, ja to co prawda nie mam jeszcze konkretów ale w przesądy jakieś też nie wierzę :tak: dostaliśmy dwa wielkie wory ciuszków jak narazie i sporo tam tego :-D a ja poczekam jeszcze do 29 kwietnia upewnię się na 100% że chłopiec i wyprawkę też zacznę kompletować :-)

kurcze TRZEBA MNIE KOPNĄĆ ŻEBYM ZACZEŁA SPRZĄTAĆ, mam tyle roboty a nic mi się nie chce, takie słonko fajne za oknem poleżałabym na leżaczku w ogrodzie ale trzeba porządki :angry:

Witam dziewczyny:-):-):-)
W mnie jest słono ciekawe na jak długo:sorry::eek:

Maggie85 na temat wyprawki powiem ci, że dla pierwszego synka nie miałam kompletnie nic i niestety nie ma go przy mnie, dla drugiego miałam wszystko poza wózkiem i wanienką i rośnie jak na drożdżach, ja w przesądy nie wierzę :wściekła/y:wiadomo będzie jak ma być czy wyprawka będzie czy nie:wściekła/y: a z przed ta wyprawką raczej przestrzegają dlatego ze później jest ciężko jak coś się stanie a tu cały pokój urządzony:baffled:
zgadzam sie:-D
ja tez powoli wszystko kupuje... mam juz torbe ubranek:-D
wanienke, powoli rozgladam sie za lozeczkiem i wozkiem:-D
co ma byc to bedzie... a mam nadzieje, ze na dobre:-D

reklama
Czesc dziewczyny! U mnie dzis tez slonko swieci i nic mi sie nie chce,a mam tyle roboty,jakos musze sie za to wziasc...ale jak,a mam tez sporo szycia(z piec okien obszyc firankami ,kolezance),no i nie wspomne o kupie naczyn w zlewie...hi,hi...
A co do wyprawki,to tez bede wczesniej kupowac,czekalam az poznam plec,ale dzidzia nie chciala sie pokazac ostatnio,a teraz az 7 maja mam wizyte....
Wozek mam stary, po Gosi jeszcze,ale w dobrym stenie to nowego nie bede kupowac....

Do góry