reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Matko Sempe szybkiego powrotu do zdrowia ci życzymy. Nie łam się. Przyszło to i pójdzie sobie. Mam nadzieję, że szybko. Ale powinnaś leżeć a nie dziećmi się zajmować.witajcie!
nie było mnie tu tydzień, zaległosci raczej nie nadrobie ale mam nadzieje że wszystko u Was dobrze:-)
wydarzyło się u mnie sporo więc nawet nie wim o czym pisać, od wczoraj jestem "pogięta" musiało mnie przewiać i mam sztywne plecy lewą rękę i kark, łzy same z bólu lecą, jestem sama z Maluchami w domu, piszę 1 ręką mąż mnie ubrał, nie wiem jak dam sobie radę, apap mi się skonczył więc nic nie mam na b ól, smarowana jestem ketonalem. Nie pomaga
pozdrawiam
basia1807
mama trzech skarbów
musze sie umyc bo zaraz kolezanka mnie nawiedzi a ja w pizamie
musze jeszcze posprzatac i core ubrac
potem zajrze jak pojedzie
milego dnia dziewczyny
musze jeszcze posprzatac i core ubrac
potem zajrze jak pojedzie
milego dnia dziewczyny
MALINKA2109
Fanka BB :)
Sempe powinnaś pójść z tym do lekarza! Życze dużo zdrówka i odpoczywaj więcej!!!!
mam nadzieję, że ci minie i nie będziesz mieć do końca ciążytylko teraz tak mam
musiłam znowu lecieć
hej dziewczynki ja też dzisiaj po wizycie u lekarza ale bylam tylko po zwolnienie i sie upomnialam o dodatkowe badanie krwi na toxo bo mam kotka w domu. Zwolnienie dostałam już do końca ciąży, a w poniedziałek do polski i powiedziała ze moge lecieć samolotem no ale tyle się o tym naczytałam że się martwie pozatym zapytalam czy to normalne ze mnie wzgurek lonowy boli dokladnie ta kosc i powiedziala ze tak i ze juz tak zostanie a i dala ksiazeczke z cwiczeniami zeby mnie krzyz nie bolal...
Aniaso, dobrze, ze dostalas to zwolnienie ;-) a samolotem ja latalam w pierwszym trymestrze, a podobno wlasnie wtedy jest najwieksze zagrozenie. Wez przed lotem nospe na wszelki wypadek i przede wszystkim sie nie martw! Moj lekarz tez mowi, ze samolot lepszy od samochodu na dluga trase ;-)
A co do wzgorka lonowego - mnie tez boli ta kosc i bardzo sie martwilam, bo wizyte mam dopiero 27. Dobrze, ze o tym napisalas, to nei bede ie tak martwic ;-)
no ja tez mam taka nadzieje,dobrze,ze we wtorek juz ide do lekarki to jej powiem,moze mi cos damam nadzieję, że ci minie i nie będziesz mieć do końca ciąży
reklama
Podziel się: