kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ale czytam to juz cos nie??Jak Mika cykorku sampopoczucieniektórzy mają takiego lenia, że na pytania nie odpowiadają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czytam to juz cos nie??Jak Mika cykorku sampopoczucieniektórzy mają takiego lenia, że na pytania nie odpowiadają
ciut mnie telepie, ale daje rade.... jeszccczzzeeeeee:-);-)Ale czytam to juz cos nie??Jak Mika cykorku sampopoczucie
jeszcze tylko 4 godziny dasz radeciut mnie telepie, ale daje rade.... jeszccczzzeeeeee:-);-)
już 3 razy byłam na kibelku hihiih:-):-)jeszcze tylko 4 godziny dasz rade
tez tak miałam w niedziele,niedojż że rano wymiotowałam,to potem biegunke ze strachu miałamjuż 3 razy byłam na kibelku hihiih:-):-)
widze że komuś tu humorek dopisuje, no no...Mika lżejsza będziesz
Mąż mi poodkurzał, pozmywał i poszedł do pracy mam dziś spokój i ciszę
no my juz mamy poopłacane sprawy kosciekne,wiemy juz o próbach,wiec chyba juz jako tako zebrania nie bedziea jeszcze dziś mam zebranie w Kosciele, w sprawie Komunii...