reklama
to musi Ci byc cięzko... wiem cos o tym, mojego nie ma już 3 tydzien, tylko tak długie wyjazdy zdarzają sie rzadko jesli już to na tydzien... ale i tak cięzko jest..Ech... no to już napiszę resztę. Mój jest kapitanem jachtowym. Jak wypływa to na tydzień minimum.:-( Właśnie się umawia na weekend majowy.
mimian
Fanka BB :)
mój kiedyś też tak wyjezdrzał nie był go tygodniami ale na szczescie znalazł dobrze płatna prace na miejscu i jest co dziennie w domu dlatego wam nie zazdroszcze,
Mika75 - no właśnie nie dość, że jest ciężko, bo wyjeżdża i go nie ma, to ja jeszcze mu zazdroszczę!!! Bo ja też chcę!!! I w sumie jak mi się zsumuje tęsknota i zazdrość to świra dostaję. Ostatnio spałam w pokoju z dzieckiem, bo już mi odwaliło.
gdzieś za Łódźa daleko jedzie?
mój kiedyś też tak wyjezdrzał nie był go tygodniami ale na szczescie znalazł dobrze płatna prace na miejscu i jest co dziennie w domu dlatego wam nie zazdroszcze,
No tu tak nie będzie - żagle to i moja i jego pasja. Tylko on na tym zarabia a ja mam za małą wiedzę i nie mogę z nim pływać. To trochę skomplikowane. No i jeszcze teraz - jak leżę/siedzę w domu - WRRRRAAAAŁŁŁŁ no po prostu kiszka ze smalcem!!!! Buch, buch - pozostaje mi walenie pięściami w kołdrę, ale podobno mam nie wysilać się!!! WRRR .
basia1807
mama trzech skarbów
zapomnialam o seerialach
No. jak każda porządna kobieta wysłałam go właśnie do sklepu. a co. ma listę 20 rzeczy. już dzwonil że czegoś nie może znaleźć . Chyba się kawy napiję.
dziewczyny odwala mi. no po prostu tak mnie rozpiera energia ze k u r c z e nie wiem co ze sobą zrobić. a tu nocka idzie... nie nie, sexu nie będzie, zakazany w tej ciąży.
dziewczyny odwala mi. no po prostu tak mnie rozpiera energia ze k u r c z e nie wiem co ze sobą zrobić. a tu nocka idzie... nie nie, sexu nie będzie, zakazany w tej ciąży.
reklama
mimian
Fanka BB :)
jaa nie ogladam siedze na alllegro.
Podziel się: