basia1807
mama trzech skarbów
ja tez nie wiem co ze soba zrobic... c zekam az moj przyjdzie z pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi mojego jak wysyłam do sklepu to tel sie urywa, gorzej jak dziecko ;-)No. jak każda porządna kobieta wysłałam go właśnie do sklepu. a co. ma listę 20 rzeczy. już dzwonil że czegoś nie może znaleźć . Chyba się kawy napiję.
dziewczyny odwala mi. no po prostu tak mnie rozpiera energia ze k u r c z e nie wiem co ze sobą zrobić. a tu nocka idzie... nie nie, sexu nie będzie, zakazany w tej ciąży.
czekasz z kolacją?? jakieś swiece coś? ;-)ja tez nie wiem co ze soba zrobic... c zekam az moj przyjdzie z pracy
nie... moj nie je kolacjiczekasz z kolacją?? jakieś swiece coś? ;-)
no Tobie to dobrze ;-). ja w łóżku też nie będę wiedziała co ze sobą zrobić . abstynencja pełną parą.ja tez nie wiem co ze soba zrobic... c zekam az moj przyjdzie z pracy
no właśnie... a dziecko z kolei było na bazarze wcześniej - z podobną listą - i poradziło sobie bez telefonów... hmmm... nie rozumiem...hihi mojego jak wysyłam do sklepu to tel sie urywa, gorzej jak dziecko ;-)
o bidulko. no to już całkiem przechlapane.mój własnie pojechał na nocke
no to klapanie... moj nie je kolacji
chce schudnac
ta... on przyjdzie, piwo i komputer a potem spac...no to klapa
już wiem!!! to moze Ty bedziesz jego deserem?? zmykaj czym prędzej do wanny, masz tu kopa ))
kiedyś wskoczylyśmy z koleżanką (przyjaciółką? chyba już nie) do jednej wanny - nie chciało nam się przerywać rozmów a dzieciaki akurat spały. nasi faceci potem przez tydzień ślinili się na samą myśl. rrrrrrany jak oni się zachowywali! po prostu każdy swoją obsypywał sexownymi ciuszkami, pomysłami... wystarczyła jedna opowieść. Chyba odkryłyśmy wtedy o czym oni marzą... jeden i drugi jak się okazało nagle stał się bardziej otwarty...musze isc sie okapac anie mam weny...