zgadzam sie,moge też polecić Euphorbium Compositum-S krople homeopatyczne bezpieczne w ciąży, na katarz tego co ja się orientuję w ciąży bierze się to co dzieciom czyli np maść majerankowa.
reklama
mimian
Fanka BB :)
a ja polecam wode morska w areozolu.a tak wogule to witam po długiej przerwie przyszła do mnie dzisiaj spudnica jest bardzo fajna i dobra.
mimian
jak inchalacje to tylko z soli fizjologicznej tak mówiła mi moja lekarka jak byłam chora albo woda morskano właśnie tak szukałam, generalnie wychodzi mi, że mogę; tylko wolałabym inhalacje przez np. 15 min., a być może bardziej wskazane by jednak było posmarowanie okolic nosa; sama już nie wiem;
maść zawiera: mentol, kamforę, olejek eukaliptusowy, terpentynowy, ol. gałki muszkatolowej, ol. z drzewa cedrowego, tymol i wazelinę;
wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że trzeba ostrożnie stosować ol. eukaliptusowy, ale już nie jestem pewna; i ta terpentyna;
Kurcze wkurzam sie bo moja sasiadka ma miejsce parkingowe koło mnie i tak sie parkuje że mnie zastawia i nie moge wsiąść do auta ostatnio wchodze od strony pasażera!!!! a miała czelnośc przyjść do mojego i mu zwrócić uwage że to on sie xle parkuje... co za babsko nooooooo
lepsze jest woda utleniona,ale na szklanke leje się łyżeczkę wody utlenioneja do płukania gardła woda ze solą...;-)
głupie babsko,zrypałabym jąKurcze wkurzam sie bo moja sasiadka ma miejsce parkingowe koło mnie i tak sie parkuje że mnie zastawia i nie moge wsiąść do auta ostatnio wchodze od strony pasażera!!!! a miała czelnośc przyjść do mojego i mu zwrócić uwage że to on sie xle parkuje... co za babsko nooooooo
u nas jest baba co wogóle chyba nie umie parkowac bo zwykle stoi metr od krawężnika
mimian
czytam zaległości i chyba nie doczytam ale nabazgrałyście chyba ze 30 str.
tak mi sie zbiera aż mi sie przelejje i jej sie sięgnie zjebka :-)głupie babsko,zrypałabym ją
u nas jest baba co wogóle chyba nie umie parkowac bo zwykle stoi metr od krawężnika
reklama
a to u nas normalne;-)czytam zaległości i chyba nie doczytam ale nabazgrałyście chyba ze 30 str.
Podziel się: