reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
no właśnie tak szukałam, generalnie wychodzi mi, że mogę; tylko wolałabym inhalacje przez np. 15 min., a być może bardziej wskazane by jednak było posmarowanie okolic nosa; sama już nie wiem;
maść zawiera: mentol, kamforę, olejek eukaliptusowy, terpentynowy, ol. gałki muszkatolowej, ol. z drzewa cedrowego, tymol i wazelinę;
wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że trzeba ostrożnie stosować ol. eukaliptusowy, ale już nie jestem pewna; i ta terpentyna;
jak inchalacje to tylko z soli fizjologicznej tak mówiła mi moja lekarka jak byłam chora albo woda morska

Kurcze wkurzam sie bo moja sasiadka ma miejsce parkingowe koło mnie i tak sie parkuje że mnie zastawia i nie moge wsiąść do auta ostatnio wchodze od strony pasażera!!!! :wściekła/y: a miała czelnośc przyjść do mojego i mu zwrócić uwage że to on sie xle parkuje... co za babsko nooooooo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kurcze wkurzam sie bo moja sasiadka ma miejsce parkingowe koło mnie i tak sie parkuje że mnie zastawia i nie moge wsiąść do auta ostatnio wchodze od strony pasażera!!!! :wściekła/y: a miała czelnośc przyjść do mojego i mu zwrócić uwage że to on sie xle parkuje... co za babsko nooooooo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
głupie babsko,zrypałabym ją
u nas jest baba co wogóle chyba nie umie parkowac bo zwykle stoi metr od krawężnika

reklama
Do góry