reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam sie pozno dosc dzisiaj ale w pracy nie proznuje - biegam po wszystkich kompach po kolei i glosuje na Mateuszka bo widzialam ze troche spadlismy... ale zaraz sie sytuacja zmieni :-)

reklama
Basiu to jakas wscibska baba a ty jeszcze duphaston bierzesz??:szok:Ja do 12 tyg bralam:-D
Megaczka troche spadlismy ale jest do odrobienia:-DMoze dobre wrozki pomoga??:-D

brzuch mnie wczoraj bolal i poszlam do lekarza... nie przyjal mnie:wściekła/y::wściekła/y: powiedzialam poloznej ze duphaston mi sie konczy a ona stwierdzila ze mam sobie poczekac do wizyty czyli poniedzialku:wściekła/y: a te tabletki nie ratuja zycia wiec ich nie potrzebuje.... tak mnie wczoraj zdenerwowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za dzien:wściekła/y:
wiesz ja bym zmieniła lekarza

Basiu - co za babsko!!! ale chyba faktycznie z tym duphastonem to ci troche przeciagneli...myslalam że to bierze się do ok 12 tyg a potem łozysko produkuje co tam trzeba i chyba juz tego hormonu sztucznie nie potrzebujemy - no ale pewności jak to jest to nie mam...no ale jakby mnie nie przyjał a połozna taki tekst rzuciła to ja bym innego lekarza poszukała!!!

ja nadrabiam posty
co do pieluch - na początku u nas były pampersy, huggiesy odparzały i nie pasowały, potem sprawdziły się jeszcze dada z biedronki i babydream z rossmana -te ostatnie szczególnie polecam!!! tylko też w wersji bez folii - najtańsze w rossmannie są foliowane a troche droższe(ale o niebo tańsze od pampersów) są fajne oddychające, chłonne, dobrze leżą

reklama
A u mnie niby mini ale jednak remont :baffled:
A dokładnie zamiana prysznica na wannę, a i kucia przy tym trochę.
Zamknęłam się z pieskiem w pokoju bo już tego hałasu nie wytrzymujemy :tak::-D

Do góry