reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Hey Ho!
Mama poszła. Normalnie u niej już demencję starczą dostrzegam. Ja mówię jedno a ona za minutę pyta o to samo. :wściekła/y: Aż ją ochrzaniłam, że się zamknęła na świat i ludzi i jej mózg przestał pracować. Normalnie dziecka chyba nie będę mogła z nią zostawiać, bo zapomni o nim! :wściekła/y:
Czytam porady pampesiarskie i zapisuje w notesiku. Mam taki z dzidziusiami Anne Gaddes, który kupiłam w październiku i sobie tą ciążę nim w 2009r. wywróżyłam. Szczególnie nazwy leków mam zapisane.
:-)

piwonia jak mogę zapytać , co oznaczają te czarne wstążeczki bo zanim doczytam wszystkie posty to ciekawość mnie pożre :sorry:

no ja dalej biore.. nie wiem czy teraz bedzie koniec:szok: nie wiedzialam ze to sie tak krotko bierze:szok: 1 kwietnia mam wizyte u innego lekarza:-D ta to tylko kolezanki i telefon... taka z niej polozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ide do tej co mi perwsza ciaze prowadzila.... ja jeszcze ani razu nie mialam cisnienia mierzonego, ani niebylam wazona tyle co sama.... i nawet nie wiem jak dzidziusiowi serduszko bije bo tez nie mialalm robione:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry