reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam Was na wkońcu allleluja!!Udało mi się zalogować komp mi dalej szwankuje ja tylko na chwilke bo mąż dziś w domu-ma urlop do poniedziałku i łazienke kończy i mnie od kompa odgania bo mam straszne oczka przekrwione:baffled:

Pisze ze w Czechach wyprodukowano przaz jakies onex to chyba nie, ale co tam pupen w porzadku, nie przecieka po co przeplacac.

Ja dla Szymona jak juz był troszkę większy kupowałam w Lidlu. Tez były super. Świetnie się na pupie trzymały, bo inne to zjeżdżały. A jak maluch juz zaczyna chodzić to jest bardzo wazne.

Małgos, a co do ruchów to się nie przejmuj. To moja druga ciaża, a ja dopiero od ok tygodnia czuje i to tylko czasem tak delikatnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja to już dla chodzącego tesco albo dada chyba że promocja była prawdziwa to pampers nie lubię tylko tych huggies jeden rodzaj miał gumeczki które się wpijały i ślady miał może ulepszyli już:wściekła/y:

reklama
czesc dziewczynki

wczorajsza informacja rozbila mnie totalnie, ale macie racje, nie mozemy dac sie zlym mysla! Zycie nie zawsze jest sprawiedliwe, a my musimy dlabac o siebie i o nasze skarby ;-)

ja juz tez wysprzatalam cale mieszkanko, tylko gary do zmywary powstawiam i mykam na miasto po jakies gacie, bo juz mnie szlag trafia, jak musze kombinowac, zeby jak czlowiek do ludzi wyjsc hi hi :baffled: :-D

po drodze jeszcze do mojego taty, potem do tesciowej do szpitala, wiec pewnie dopiero wieczorkiem znajde chwile, zeby z Wami posiedziec ;)

narazicho baj baj ;-) :-)

Do góry