reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

ty łobuziaro 2 usg pod rząd to faktycznie płeć raczej się podejrzy:-D
ja mam takie przeczucie że chłopczyk u ciebie będzie pewnie się mylę ale co tam a u Malinki mi się wydaje że dziewczynka będzie i więcej już nikt:-D:tak:
Ty zołzo.
No co dwa to dwa. Tak mi się jakoś terminy pokryły.
Dziś idę do L4 mi się kończy, a gin zawsze mi mierzy tętno i mierzy maluszka.
A 3D idę teraz, bo jak coś zobaczą to przed 23 tc można jeszcze pomóc maleństwu i coś podać. Tak mi lekarka tłumaczyła więc idę na dwa.

Ja mam gulasz. Mięsko już pokrojone do tego ryż dla mojego i ziemniaczki dla mnie. No i ogóreczki kiszone.

jak zrezygnujemy z forum to szalk trafi cala idee forum, po jestesmy??Po to zeby pomoc, pocieszyc. Emy dla ciebie wrocimy do porzadku dziennego a zalobe bedziemy nosic w sercu
Nie Kasiu nie zrezygnujemy jeszcze 5 miesięcy przed nami i musimy się trzymać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aneczka, u mnie dzis bigos maz wczoraj zrobil. Do tego ziemniaczki i bedzie ok, za to jutro zrobie kluseczki

po wczorajszym męczącym dniu dużo mi się robić nie chce bo tylko obiad dla mnie będzie i młodego więc pewnie frytki upiekę ale co do tego muszę pomyśleć:wściekła/y:

U mnie jest straszna śnieżyca. Mój dzwonił i powiedział, że prawie nic nie widać na ulicy, a koleżanka miała dziś do mnie przyjechać :angry::wściekła/y:. A teraz nie wiem czy będzie :-(.

Ja dzis w biedronce bylam troche zakupow mam. No i oddalam siuski do badania, ma nadzieje ze nic nie wyjdzie:baffled::baffled:

u mnie sypie śnieg i mnie się to wcale nie podoba:wściekła/y:
ja wiosnę chcę bo mi się kurtka psuć zaczyna jeszcze mi na brzuchu się rozjedzie i co:szok::zawstydzona/y:

reklama
A to email z NK jaki dzis dostalam od obcej pani ale jak widac to prawdziwa perelka:

a uwielbiam taka konkurencje! Wiesz, kiedys dzieki moim znajomym kuzynka mojego meza wygrala "dzien pieknosci" zorganizowany przez jedna z tutejszych gazet... zuper fryzjer, spa, masaze, nowa garderoba, i przyjecie dla rodziny i gosci w wystawnej restauracji! Jej maz poprosil mnie o pomoc a ja przeslalam jego prosbe swoim znajomym proszac zeby przeslali dalej... nawet w pracy wszyscy klikali....

Tak wiec jesli nie masz nic przeciwko temu przesle i Twoja prosbe dalej...

Daj znac czy wygra!
Trzymam kciuki!
iza

Takze wszystko jest mozliwe

Do góry