reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

deli a ty chyba jutro wizytę u gina masz usg też będziesz jutro miała bo sklerozę mam:zawstydzona/y::-D
jestem ciekawa jaka płeć u ciebie będzie:tak: szczególnie że mam głupie przeczucie że chłopczyk będzie :szok:

reklama
Dziewczyny zróbmy to dla Emy i zadbajmy o nasze Maleństwa.
Czy widzieliście, że Mateuszek spada w rankingu?
Coraz więcej z nas czuje ruchy, a te które jeszcze nie czują stresują się i trzeba je uspokoić, bo kto jak nie my. Zawsze się wspierałyśmy więc i teraz musimy.
Emy na pewno będzie się cieszyć naszym szczęściem. Wiem, że to trudne i nie jedna z was pomyśli sobie, że jak mogę tak pisać, ale naprawdę będzie lepiej i dla nas i dla Kruszynek jak zaczniemy myśłeć o czyms innym.

SUMTKOWI MÓWIMY DOŚĆ

Dziękuje Aniu może być i chłopczyk. Będzie przystojniaczek Maksiu.
Dobrze pamiętasz jutro mam wizytę 3D, a dziś u mojej gin więc może już dziś da się coś podejrzeć, bo ona zawsze mi USG robi. A 3D idę dodatkowo by sprawdzić czy wszystkie organki są OK.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli a wiesz ze ja tez mam przeczucie ze u ciebie synus bedzie??Deli pamietaj co obiecalas!
No spadamy w rankingu ale przewaga nieduza moze damy rade!!!

Chociaż nie powiem, że mój troszkę zawiedziony będzie jajeczkami. Ale postaramy się drugi raz o hamburgerka.
A u ciebie Julcia szaleje?

Coraz więcej z nas czuje ruchy, a te które jeszcze nie czują stresują się i trzeba je uspokoić, bo kto jak nie my. Zawsze się wspierałyśmy więc i teraz musimy.
Emy na pewno będzie się cieszyć naszym szczęściem. Wiem, że to trudne i nie jedna z was pomyśli sobie, że jak mogę tak pisać, ale naprawdę będzie lepiej i dla nas i dla Kruszynek jak zaczniemy myśłeć o czyms innym.

SUMTKOWI MÓWIMY DOŚĆ

dołączam się do tych słów bo ja już nie daję rady i nawet zastanawiam się czy nie zrezygnować z forum bo wyjątkowo mnie to dużo kosztuje, a jeszcze wszyscy mi mówią że te ruchy z wtorku o których pisałam to tylko moja wyobraźnia bo to jeszcze za wcześnie:-( i też się tym martwie, a nie powinnam
no i komp mi coś szwankuje:angry:

ty łobuziaro 2 usg pod rząd to faktycznie płeć raczej się podejrzy:-D
ja mam takie przeczucie że chłopczyk u ciebie będzie pewnie się mylę ale co tam a u Malinki mi się wydaje że dziewczynka będzie i więcej już nikt:-D:tak:

Deli a wiesz ze ja tez mam przeczucie ze u ciebie synus bedzie??Deli pamietaj co obiecalas!
No spadamy w rankingu ale przewaga nieduza moze damy rade!!!
Kasiu na pewno damy radę. Wróci mój to Giekse pogodni do oddawania głosów. Damy radę.
Dziękuje Ci i Ani za chłopca, a ja tak za was kciuki trzymałam by Natalka i Julcia były. Wy zołzy.

jak zrezygnujemy z forum to szalk trafi cala idee forum, po jestesmy??Po to zeby pomoc, pocieszyc. Emy dla ciebie wrocimy do porzadku dziennego a zalobe bedziemy nosic w sercu

SUMTKOWI MÓWIMY DOŚĆ

dołączam się do tych słów bo ja już nie daję rady i nawet zastanawiam się czy nie zrezygnować z forum bo wyjątkowo mnie to dużo kosztuje, a jeszcze wszyscy mi mówią że te ruchy z wtorku o których pisałam to tylko moja wyobraźnia bo to jeszcze za wcześnie:-( i też się tym martwie, a nie powinnam
no i komp mi coś szwankuje:angry:
Kochana ja dopiero poczułam w 18 tc spokojnie. Średnio się czuje około 20 tc. JA da ci w końcu kopa to podskoczysz. I zostań z nami. Już wracamy do formy.

reklama
Do góry