reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dobrej nocy dziewczyny do juterka:-)
jutro po weekendzie to pewnie frekwencja wzrośnie:-D
mój chłop właśnie jedzie z pracy wiec już humorek mam lepszy:-)

Hej dziewczyny,
widzialam ze rozmawialysmy o ilosci usg...
u nas w NL jest tak jak w Anglii czy Irlandii 3 razy w ciagu 9 miesiecy, no chyba ze sa powody robic czesciej, no a ciaze prowadzi polozna a nie ginekolog, jesli wszystko przebiega dobrze to ginekologa sie nawet nigdy nie widzi :rofl2:
Ja piewszy raz bylam u poloznej w 8tyg, potem pierwsze usg w 12tyg - gdzie dowiedzielismy sie ze to blizniaki :-D no i ze wzgledu na to ze to dwojka jestem juz pod opieka ginekologa w szpitalu i tak juz do konca, kolejna wizyte mialam w 13tyg no a teraz w srode 3 (16tydz). Jak narazie jestem bardzo zadowolona z opieki i mimo wszystko nigdy nie chcialabym zamienic jej na polska

Tu mozecie zobaczyc zdjecia z usg (jak chcecie oczywiscie :rofl2:)
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-holandii-f143/holandia-223/index680.html#post3195194

Dzien dobry sierpnioweczki,
ja ostatnia i pierwsza :-D
jak sie dzisiaj czujecie? jaka pogoda w PL? bo u nas jakies +6 i wyglada ze bedzie sloneczko :rofl2:, ja wlasnie wcinam sniadanko i uciekam do pracy
Kasiu, glos oddany ;-)
Milego dzionka zycze!!

Ja tez sie witam rankiem. U nas tak buro, ponuro, ale cieplo, mam nadzieje ze nie bedzie padac.
Ann dziekuje:-)
Co do usg to wiadomo ze kazda z nas by chciala jak najczesciej ale jak wszystko w porzadku to lekarze uznaja ze nie brak. Jak ostatniej ciazy chodzilam prywatnie to za kazdym razem mialam usg okolo 11 razy w czasie ciazy, teraz chodze so przychodni to sa oszczedniejsi narazie mialam 2 razy ze wzgledu na ryzyko poronienia, teraz juz slychac serduszko przez detektor to nie robi usg za kazdym razem.

Witam się z samego rańca:)
U mnie też buro i ulice mokre, więc raczej sobie nigdzie nie pochodzę.
Cały weekend miałam gości popołudniami. Ale nie narzekam. Tylko nie miałam czasu z wami posiedzieć, jedynie zglądałam w wolnej chwili i czytałam, żeby dziś nie mieć zbyt wielu zaległości i żeby sprawdzić czy z wszystkimi ok.

Aga_Irlandia
Agnieszka
najlepsze zyczenia urodzinowe
sto latek na te twoje 18-te urodzinki
:-):-):-)

Efe a jak zakupy udaly sie???????;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja porannie,widze ze co niektore maja dzis urodzinki,wieci ja skladam serdeczne zyczania solenizantom!!!
jak dzis samopoczucie? Bo u mnie narazie ok...

reklama
Kasiu nawet mnie nie denerwuj:wściekła/y: Nie chciało się mojemu jechać tak daleko. Najpierw marudził, potem stwierdził że za późno wstaliśmy więc już nie zdążymy na obiad do moich rodziców. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Także dzień kobiet miałam marniutki:no:

A u ciebie Kasiu jak? Bo ja jeszcze czytam wczorajszy dzień:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry