reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No Kasiu, bo my na zadupiach mieszkamy i taki nasz los. Ja już swojemu marudzę, żebym się gdzieś "do miasta" wyprowadziła. Ale on woli na wsi domek niż mieszkanie w bloku. I tu go popieram. :-( Tyle tylko, że miasta mi brakuje:-:)-:)-:)-(

reklama
Kasia,ale fajnie ze wiosne macie,JA TEZ CHCE!!!
U nas nawalilo sniegu i to tak porzadnie,i znow chlapy narobi jak to wszystko sie rozpusci...ble...

Witaj Malinka.....:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anet tez chlapy nie lubie bo wozka nie moge przepchnac z synkiem a do sklepu brak isc:wściekła/y:
Witaj Malinka
Efe tez do miasta bym chciala ale tu mamy swoj dom, za nic nie placimy i to bardzo duzo

Efe,dzieki,ale co zrobic,mozne pojsc i balwana najwyzej ulepic...hi,hi...

Tez mieszkam na wsi,sa zalety i wady,ale juz sie przyzwyczailam....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie Kasiu i to jest ten sam argument, który nas tutaj trzyma. No i żadnego kredytu nie mamy. A za wynajem na mieszkania grosze płacę, więc nie jest tak źle....ale cywilizacji mi brakuje:(

Moj Boze maly wlasnie szczeka zebami, az ctarki przechodza:wściekła/y::wściekła/y:Tymi 4 swoimi:-)
Efe wies dla dzieci zdrowsza, zawsze do lasku mozna isc dotlenic dzieciaki, a w miescie spaliny, halas. Kazdy kij ma dwa konce:wściekła/y:

reklama
Do góry