reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
no widzisz, ja wolalabym blekity:tak:
w kazdym razie trzymam kciuki za dziwczynke u Ciebie!

trzymaj sie Kasiu cieplo, oczy mi sie kleja , wic sie chyba juz poloze, jak zwykle mnie czeka ciezki tydzien w pracy, ale postaram sie jutro zajrzec wieczorkiem!
Mam nadzieje ze juz cos wynajdziesz na to swedzenie do tej pory!:tak:

Tez Wszystkie was dziewczynki pozdrawiam i milego dnia zyczy, bez zadnych sensacji prosze!!

:-):-):-):tak::tak:

Aneczka no mialam dwa ale ile ich w koncu moge miec, tak wlasciwie nie licze na termin z @ bo nigdy sie nie sprawdzil, co prawda z usg tez nie ale pewnie blizsze prawdy usg. Moj drugi suwaczek zastapila prosba o Natalke no i konkurs:-)
A ty jak lepiej sie czujesz.
Dobranoc anet dobranoc Mewa ja jeszcze chwilke posiedze

Ja tak samo, zagladam do lodowki to nic ciekawego nie widze, potrafie byc glodna a nie wiem co by zjesc by smakowalo. Teraz zjadlam dwie pomrancze i wyglada na to ze to moja kolacja.
A ty lez jak najwiecej odpoczywaj, moze to wszystko sie uspokoi, musi:angry::angry:

A wiesz nawet dosc fajny, podoba mi sie i cena tez ok, podrzuce ci na watek o akupach moje typy. Ostatnio mam hopla na punkcie wozkow i intensywnie szukam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Najlepiej na zywca ogladnac i jeszcze jak dosc lekki to brac. Ja tez na paskach nie chce choc na watku o wozkach wkleilam taki na paskach ale tylko dlatego ze za te cene ma odpowiednik bez paskow i na pompowanych kolach. Ja na zywca nie dam rady bo u nas to wozki byle jakie az dwa sklepy sa i ceny najtansze 900zl bez fotelika i byle jakie te wozki. Takze pozostaje mi allegro

Aneczka, fajny wózek, tylko jak pamiętam miał być różowy ;)

Dziewczyny, jasne że chciałybyśmy poczuć ruchy naszych kruszynek, ale moje szkraby od wczoraj nie przestają się ruszać (a zwłaszcza jeden)
Jeśli jest jak mówi Kasia to będzie niezły urwis
Zaczynam się bać że się pokopią nawzajem albo, że się zaplączą

Wolałabym, żeby były ruchliwe ale umiarkowanie

reklama
hej dziewczyny a ja nadrabiam wasze posty i nadrabiam i kurcze ciągle nie daję rady :)

co do piersi - zmieniają się niestety....ja karmiałm 11 miesięcy i najgorzej moje flaczki wyglądały na końcówce jak karmiłam już tylko raz i potem zaraz po karmieniu, potem w ciągu ok roku wróciły z grubsza do siebie choć już nie dokładnie do takiego stanu jak przed...no ale powtarzam sobie - w końcu jestem matka a nie nastolatka ;) w pierwszej ciąży też bolały mnie okrutnie , teraz trochę ale zdecydowanie mniej - po prostu już mi się mniej zmieniają myślę bo jakoś tam przystosowane do karmienia są, a wtedy zmieniały się drastycznie...ale z karmienia też bym dobrowolnie za chiny nie zrezygnowałą!!!

Do góry