reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Laila, miezkamy w Hurghadzie.
Jak na rafy to trzeba wyjechać za miasto, ale nie ma jak Sharm albo Dahab
Jak będziecie kiedyś w okolicy to daj znać, mogłybyśmy się spotkać

witam was kobietki.
u mnie dziś jakiś zdołowany dzień:-( z moim M nie widziałam się już prawie cały tydzień:crazy: całymi dniami przesiaduje najpierw w jednej a potem w drugiej pracy widzę go pół godziny przed snem i rano zanim wyjdzie do pracy:-( całymi dniami sama w domu już mi się za nim tęskni. o jakich kolwiek pieszczotach mogę zapomnieć bo jest totalnie zmęczony i ledwo się położy to już śpi. mam nadzieję że chociaż w weekend nadrobimy cały ten tydzień;-)
w domu syf a mnie się nic nie chce tylko wyć:-(
mam nadzieję że aga szybko do nas wróci i będzie ok.
ja też miałam ochote iść do heliosa w sobotę ale jak się okazało wszystkie bilety już wykupione:wściekła/y: może za tydzień się uda

a ja lece obiad gotowac, a ze to pierogi to mi mozem troche zejsc,A tobie Fajnie Kasiu ze dzis moz gotuje.....:-) , wiec nogi w gore i lez sobie,no to do pozniej :-):-):-):-)

reklama
Hej moje KOCHANE:)

Jej nareszcie znowu moge znowu być z Wami. Wyobraźcie sobie ,że nie wiadowmo dlaczego odłaczyli nam internet ( jestesmy w iPlusie..).Ponoć mieliśmy jakiś rachunek z listopada nie zaplacowny, co oczywiscie było bzdurą, A poza tym to chyba powinni nas uprzedzić a nie tak odłączać z dnia na dzień. Podpadli mi..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za chwile z wielką przyjemnością nadrobie zaległości, bo jestem straaaasznie ciekawa co u Was?

Ja w srodę miałam gina.Z dzidziusiem wszystko wyśmienicie, moje badania też bdb:-), no i oczywiście dostałąm L4. Moj doktorek powiedział,że kobieta w ciązy to świętośc i należy się odpoczynek bezwzględu na samopoczucie, wiec L4 bede mieć do końca ciązy:)

Baardzo dziękuję za zaproszenia na Naszej Klasie. Dopiero je odczytałam. Baardzo miło:)

Tymczasem melduje się i zaczynam czytać zaległości. Buziaki

Do góry