reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Tez uwielbiam Hausa :-) Wczoraj pierwszy odcinek byl mocno drastyczny i jakos nie bardzo mi podpadl. Nie moge ogladac filmow, w ktorych dzieciaczki chorują.

reklama
Leila to wszystko wina hormonów. Ja dopiero powoli zaczynam normalnie funkcjonować. Wcześniej byłam nie do życia... A humory to miałam takie, że sama ze sobą nie mogłam wytrzymać. A na przytulanki ochota wróci - zobaczysz!

mam info od Agi nerki w porzadku, ale plecy nadal ja strasznie bola. Opieka w szpitalu nieteges:baffled:
Podalam antybiotyk malemu bo rano dostal skurcz oskrzeli i ciezko mu bylo oddychac, dosc juz sie meczy sam jednak nie da rady

Ostatnia edycja:
Agusia dobrze ze jestes cala
Leila gratulauje synka :-)
U mnie juz obaid ugotowany tez ma ruskie pierogi i zupe pomidorowa bo corka uwielbia
Dzis wraca mezus wiec troche sobie odpczne zajmie sie corka a ja ponadrabiam wszystkie zaleglosci

Oj Kasiu biedny ten twoj synus:zawstydzona/y:
Niech szybko wraca do zdrowka ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziekuje Paula tez mam nadzieje ze szybko mu przejdzie on tak kocha dworek a musi w domu siedziec, dobrze ze pogoda sie spsula przynajmniej nie mamy czego zalowac

kasiu oby to było ostatnie choróbsko do jesieni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Malinka nie może się przez wirusa zalogować na bb:wściekła/y:
A mowilam jej wczoraj zeby przeskanowala komputer:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi A zrobił obiadek i posprzątał więc dziś tylko LB :-)
Kasiu przykro mi, że bez antybiotyku się nie obeszło :-(

Ja dalej czekam na wieści o moim uczuleniu. Za dużo się dziś dzieje w szpitalu i teściowa ma oddzwonić. A mnie znów zaczyna swędzieć :dry::dry::dry::dry::dry:

Deli moze to jakas reakcja uczuleniowa wez wapno w ciazy nie zaszkodzi a nawet wskazane a na uczulenie bardzo dobre.
Moj tez dzis obiad robi:szok:

Witam sie i ja :-)

Leila nic sie nie martw- nie Ty pierwsza, nie ostatnia. Moje libido takze jest rowne zeru:wściekła/y: Wsciekam sie na siebie bo bardzo lubie przytulanki i czuje sie jak kaleka-nic na mnie nie dziala...

Witam nowa mamusie blizniat:-) to juz druga parka u nas- super :-)

Agus dobrze ze jedynie na bolesnym upadku sie skonczylo:baffled: Ale lepiej jakby takich sytuacji w ogole nie bylo. Wspolczuje potluczen:-(

Aga.P kochana dochodz do siebie szybciutko!! Przylaczam sie do goracych pozdrowien!

Kurcze Dziewczyny produkujecie tego tyle, ze nie jestem w stanie ustosunkowac sie do kazdego postu z osobna, zanim przekopie sie przez zaleglosci polowa rzeczy wylatuje mi z glowy:zawstydzona/y::sorry:

Ach co do tesciku na plec-u mnie ma byc podobno Dziewczynka, choc jeszcze dokorek nie chcial potwierdzic w 100%, bo dzidzka uozyla sie niezbyt fortunnie. Z testu wychodzi mi chlopiec-wiec w moim wypadku o ile plec z usg sie potwierdzi tescik oszukuje...Ale wsyztskim tym, ktorym wyszedl wedle zyczen-z calego serduszka zycze spelnienia :-)

Chyba dzis juz nie dam rady zajrzec:zawstydzona/y: Mam mnostwo bieganiny po Kosciolach, a i w weekend mam niemale zamieszanie. Jedziemy 60km za Gdansk, tam, gdzie odbedzie sie nasze wesele, dogadywac wszelkich szczegolow. Tak wiec usprawiedliwiam z gory swoja nieobecnosc.
Jak uda mi sie choc na chwilke zajrzec, na pewno cos skrobne ;-)

Buziaki kochane :-) i udanego weekendu

reklama
Do góry