reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

pojawia sie komunikat że antywirus nie działa, mąż właśnie siada będzie patrzył:wściekła/y:
deli to ty penie siedzieć już nie dajesz rady:wściekła/y:;-)

reklama
Witam piątkowo, u nas wolny dzień :)
i 28 C w cieniu :) wiosna przyszła
i z dnia na dzień brzuch mi rośnie coraz bardziej

agusia dobrze, że nic się nie stało prócz tych siniaków, może na czas ciąży odłóż akrobatykę łazienkową.
mam nadzieję, że aga szybko wróci do zdrowia

hej Leila, myślałam, ze już się nie pojawisz, dobrze że u ciebie ok, mimo bóli pleców i gratuluję chłopaka, Kuba to fajne imię

Buziaki dla wszystkich

No właśnie czytałam Kasiu na forach i dziewczyny pisały wapno nie pomaga :(.
No patrzcie a ja swoim dzieciom zawsze dawalam jak mialy wysypke, w takim razie bedziesz musiala do lekarza sie chyba wybrac, ja znow mam takz wysypke na twarzy tez strasznie swedzi i tez nie wiem co na to poradzic, a ze caly czas nie swedzi to jakos zyje
Aneczka bedzie musiala antywirusa zmienic albo niech odinsaluje starego i zainstalue jeszcze raz tego samego albo innego

Emy bys rzucila jakims nowym zdjeciem, ciekawi mnie jak to twoje bliznieta sobie poczynaja:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pojawia sie komunikat że antywirus nie działa, mąż właśnie siada będzie patrzył:wściekła/y:
deli to ty penie siedzieć już nie dajesz rady:wściekła/y:;-)
Niestety nie :( ani siedzieć ani leżeć tak swędzi. A drapać się nie moge, bo wtedy robi się tego więcej i jeszcze bardziej swędzi.
Zastanawiam się czy jak pójdę do wanny poleżeć to choć na chwile przejdzie :(.
Ale poczekam jeszcze trochę na telefon. Na dole mam aptekę więc jak coś to pójdę coś kupić. A jak będzie na receptę to będę musiała pojechać do teściowej by mi wypisała. Bo chyba A nie będzie mógł wyjść z pracy.

Dziewczyny, o jakim teście na płeć piszecie? Boście mnie zaciekawiły :-) Czy chodzi o tę tabelkę, w której bierze się pod uwage wiek i miesiąc zapłodnienia?

Emy jak ja Ci zazdroszczę tej egipskiej wiosny :-) Mieszkasz ścisle w Hurgardzie? Razem z męzem uwielbiamy Egipt. Jak tylko możemy to łapiemy last minuta i lecimy do ciepełka na kilka dni :) Najwspaniałsze są rafy, jednakże będąc w Hurgardzie rafy nas rozczarowały. Stąd tez pozniej lataliśmy głównie w okolice Sharm. Ehhh, te piękne, kolorowe rybki i cieplutka woda........... Rozmarzyłam się........ :-)

Kasia, biedny ten Twoj mały. Zyczę zdrowka.

Ide jakis obiad zrobic i poprasowac. Nie moge sie "odkleić" od forum. Bardzo sie za nim steskniłam. :-)

reklama
Do góry