reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ja dopiero doszłam do domku,ale dzień kobiet w szkole zaliczony
zakupy cześciowo zrobione i nie mam siły na pieczenie,brzuch mnie boli,a nikt tego za mnie nie zrobi:-(

reklama
Kasia, dzięki za linka do testu :) A więc zrobiłam i ... SPRAWDZIŁO SIĘ!!! Chłopak jak nic ;)) Jako drugą bardzo bym chciała mieć córcię, więc można by się przy starankach zasugerować tym testem :) Ale słyszałam, że te testy nie zawsze się sprawdzają....

Emy, oczywiście dam znać jak będziemy wybierać się do Egiptu, aczkolwiek obawiam się, ze szybko to nie nastąpi. Z maluszkiem podróż utrudniona a jeszcze ta zemsta faraona... Sama raz mocno zachorowałam. Przez 3 dni wysoka goraczka i mega wymioty. A co dopiero taki dzidzius. Mąż ma inne podejscie, ale pewnie mu się odmieni jak juz synek bedzie na swiecie :) Z 3-latkiem już bym chyba wyjechała, ale pewnie gdzieś do Grecji czy Włoch. Ale tak tylko teoretyzuję bo jeszcze nigdy mamą nie byłam, ale znając siebie pewnie bede typem przewrażliwionej mamuśki ;)))

A mi sie godziny poprzesuwaly i mam jeszcze chwilke czasu, to wpadam;-) Wykorzystam te chwile cos ogarne, obiadek jakis szybki zamjstruje i lecem do Kosciola formalnosci slubne dopinac:no: Gdyby ktos powiedzial mi ze jest z tym tyle bieganiny i zamieszania, nie pisalabym sie na slub:-D zartuje ;-) cos co zbyt latwo przychodzi przynajmniej dla mnie nie ma pozniej takiego uroku :tak::-p

Piwonia
biedulko :-( wiem jak to jest, samopoczucie gorsze, najlepiej polozyc sie do gory d..., ale obowiazki wzywaja :-( bo w koncu nikt za nas tego nie zrobi...

natt rzeczywiscie nie za ciekawie z tym netem :-) ciesz sie kochana L4 i wypoczywaj, bo pozniej nie bedziemy mialy na to czasu:-p

Leila cos gapa za mnie dzis niesamowita :-) Gratuluje syneczka-Kubus to bardzo ladne imie :-)

Widze ze pierogami kusicie-mnam... Ja dzis mam warzywka na patelnie i lososia z sosikiem czosnkowym, do tego moze jakies ziemnaczki zapiekane w ziolach (?) :-)

Lecem Dziewczyny porobic cos niecos, bo jeszcze dzis nic pozytecznego nie udalo mi sie zdzialac :angry:

Witajcie
A mnie dzis dopadaja jakies skurcze musialam sobie polezecz , nic mnie nie boli ale mam wrazenie jak bym miala caly czas skurcz myslicie ze powinnam zadzwonic do swojego lekarza
Wzielam nospe ale nie bardzo po niej przechodzi, nie wiem co robic czy to moze normalne takie skurcze juz nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciazy

Mysle Paula ze to nie jest normalne o ile to jest skurcz:tak:

Dziewczynki mam prosbe wzielam udzial z Mateuszkiem w konkursie jak ktos by mogl zerknac i zaglosowac:-)Bylabym wdzieczna
rosniemyrazem.pl
Tylko nie jestem pewna czy moga inne osoby glosowac bo tam cos pisze ze tylko raz dziennie jakby ktos mogl sprobowac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki Deli a wiec mozna, a wiec jakby ktos jeszcze zechcial to byloby fajnie:-):-)
Dziekuje Agusia

reklama
Do góry