reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

no ja mam nadzieję na dziewuszkę:-:)-:)tak:
ja takie bóle miałam w poprzedniej ciąży ale w 7 miesiącu:wściekła/y:
a teraz boje się porodu że mnie tak będzie boleć:wściekła/y::baffled:

reklama
Basiu ja wczoraj mialam taki atak mdlosci ze az chlustalo, szok. I dzis z rana powtorka. tyle ze kregoslup mnie narazie odpukac nie boli, w poprzedniej kolo 7msc wysunal mi sie dysk to byl dopiero bol:szok:

mnie tak plecy bolaly przy sylwi... nie mialam lewatywy bo by mi kregoslup zgruchotali... ale ja mam tylozgiecie macicy wiec u mnie to przewaza klopoty z kregoslupem

Anet15 pocieszyłaś mnie z tym, że to przejdzie po porodzie :-)

Dziewczyny, co się stało AdzeP? Piszecie o jakiś objawach... Nie moge się dokopać bo informacji na jej temat. Czy coś się stało? Jakich objawów nie można bagatelizować?

reklama
dokładnie miałam te same jak Ona i wiedziałam ze bez antybiotyku się nie obejdzie, ja tez chodziłam parę dni z tym bólem bo nie byłam swiadoma co mi jest, jak już wytrzymać nie mogłamto 8h wracałam znad morza do Poznania z bólem jak przy ostatniej fazie porodu, co stacja to siku i ból, i wymioty
nie zycze tego nikomu!!

Do góry