reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
i ja się przywitam:-)
T poszedł małego do przedszkola odprowadzić i na małe zakupki a ja wstałam niewiadomo po co:wściekła/y: ale kawka już zaliczona bo coś mnie w głowie łupie, naczynia pomyłam i omal nie zwymiotowałam bo nogi kuraka się rozmrażały i jakoś mi niewyraźnie się zrobiło:wściekła/y:

Ania ze tez ci sie chcialo tak z rana gary myc, podziwiam.
Mam do was pytanie zyczenia dla Kotie wyslac jej na emaila czy wstawic na forum na ktorym sie udziela:tak::-D

Witam rankiem
jak tam zachcianki z rana?Narobilyście mi smaka na placki ziemniaczane, więc jutro będziemy z mężuniem robić. Nikt tak nie ściera ziemniakow jak on!
A u nas zimno, koniec wiosny, wczoraj padał śnieżek, chociaż mogłabym powiedzieć że śnieżysko bo takie płaty leciały, ale nie został. DZisiaj przymrozek.
Mewa z tą cukrzycą ciązową jest róznie, u mnie w rodzinie tez nie było, BMI miałam 29, (164cm/82kg) i to było o punkt za mało do robienia testów. A cukrzyca może przyjść w każdym momencie. Testy robi sie w 16 tyg. i 24tyg. Ja miałam robione w 16 i na razie nie mam. W poprzedniej ciąży nie wiadomo na pewno ale najprawdopodobniej krytyczny moment był po 30 tyg. Dobrze że jedziesz do polski to dowiesz sie o wszystkim dokladnie. My tez się wybieramy, za miesiąc jak się da...

Kasiu bo mi trochę głupio bo tylko T gary zmywa a przecież do pracy chodzi i nawet obiadu wczoraj w domu nie zjadł:zawstydzona/y:
kasiu ja bym te życzenia na forum dała

Ostatnia edycja:
witam!:happy:u mnie pobudka o 7 była, ostatnio tak mi się pierworodny budzi. tak ze tak sobie wyspana jestem... dziś mieliśmy jechać po nową wykładzinę do naszego pokoju, ale chyba nic z tego nie wyjdzie:crazy:mój szanowny mężuś wczoraj się zgodził zawieść chrześniaka na zajęcia w szkole muzycznej. a zła jestm dlatego, że od tygodnia byłam nastawiona że dziś pojedziemy:angry:!!! zrozum faceta!!!:no::angry::crazy:

Witam dziewczyny.
Ja dzisiaj nie pospałam bo panowie przyszli wymieniać mi wodomierz :-(

Witam nowe forumowiczki, fajnie że nas tak dużo będzie, a najlepiej mają dziewczyny z olsztyna, Was już jest kilka :happy:, będzie razem na spacerki chodziły.

Kasiu co do życzeń dla Koti to świetnie, że o tym pomyślałaś, pewnie zrobi jej się miło. Wydaje mi się, że można by było wysłać na mail.

reklama
Do góry