reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

to ja jak gąska chyba jem
ledwo po kromeczce,a plackow dużo nie potrafie góra 4

no to i ja sie chyba pożegnam i ide wieczór z męzem spędzic,bo jutro samotna noca,a takich nielubie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja na T poczekać muszę gdzieś do min 23:-(
ale spać mi się nie chce bo spałam dziś w dzień i o 19 się obudziłam , dawno tak nie miałam

I ja sie juz pozegnam
Kupilam jeszcze na allegro coreczce sliczna sukienke bo idziemy na chrzciny w marcu i to ja bede chrzestna :-) malej Juleczki
I teraz moge spokojnie popatrzec na tv w lozeczku
Dobranoc kobietki milych snow :-)

Ostatnia edycja:
dobranoc Iwona

Aneczko, och, zupelnie zapomnialam.... placki ziemnaczane!!!!! koniecznie musze zrobic.

a zwykle to raczej niewiele jem... czesto, ale malo. Ale ostatnio... szczegolnie dzisiaj... jakby mi zoladka przybylo. A teraz jak pisze, to mi w brzuchu burczy i znowu moglabym cos zjesc... co sie dzieje?????

dobranoc Paula

Aneczko, wychodzi na to, ze sama zostaniesz tutaj dzisiaj... ja tez uciekam. Dobrej nocy!

Witam nowe dziewczyny
Kasia ci moi znajomi to nie polacy ona Łotyszka a on Egipcjanin, ale oboje z małą wyobraźnią, pewnie dlatego też są razem

Zapomniałam powiedzieć- Piwonia, murzynek boski, przetrwał tylko jeden dzień

Gosia- ja mam tak samo jak ty, wczesniej nie jadłam więcej niż przed ciążą a ostatnio jem non stop, ciągle jestem głodna i nie myślę o niczym innym jak o jedzeniu, a zwłaszcza słodkim

nie nie mam nic
czuję się świetnie

możne tylko jedna dolegliwośc ale czy to dolegliwość?ciągle bym jadła biały ser z ogórkiem i wegetą heheheh!

nie wiem co mnie napadło?

wyniki dziś odebrałam i są ok więc tez jestem zadowolona a co u Ciebie Aneczko?

reklama
napadły cię tzw zachcianki ciążowe:rofl2::rofl2::rofl2:
może na usg podpatrzysz już płeć jeśli nie będzie dzidzia zbytnio rozrabiać;-)

Do góry