reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
witam kochane:-)
a ja już po spacerku,bo coś mi w głowie łupie i dotlenić się byłam:-).hihih wiosna na całego przebiśniegów pełno i słonko na niebie.jak się człowiek budzi ii słyszy too ćwierkanie ptaszków za oknem to aż lepiej się czuje:):-):-):-)

ja tez sie witam i od razu znikam:-)
do biedroni na zakupy trzeba isc bo obiecałam mezowi ciasto marcepanowe (proste i zawsze wychodzi) inaczej bym sie zanie nie brała:dry:
u nas tez słoneczko:-D tylko zimno troche:baffled:
bedę pózniej:tak:
buziaki;-)

Przepraszam że znikłam tak nagle ale od czytania o tych plackach ziemniaczanych zachciało mi się ziemniaków i musiałam sobie odsmażyć wczorajsze z jajkiem i serem żółtym:-p
Cieszę się Andziaa, że zupka ci smakowała:)
Piwonia 3-bit zawsze lepszy po dobie stania w lodówce jak herbatniki nasiąkną.
Paula04 i Piwonia_2 my to chyba razem będziemy czekać aż wszystkie urodzą, bo mój termin się za każdym razem przesuwa. Ostatnio na usg wyszedł 30 sierpień:szok: A ja chcę tylko żeby był sierpień, bo to mój ulubiony miesiąc. Może być nawet 31!
Co do życzeń dla Koti jestem za!Super pomysł:-)

Aneta, ja mialam podobne bole. Podbrzusze cale, pachwiny.... okazalo sie ze to rozciaganie miednicy etc... ale tez porzadnego stracha mialam, zanim nie poszlam do lekarza.

Mma nadzieje, ze u Ciebie to tez czysta fizjologia i ze bedzie dobrze ;-) U mnie to trwalo prawie 3 tygodnie, ale juz sie skonczylo ;-)

dziękuje mam nadzieję że to poprostu wszystko się naciąga i czhoć strasznie długo już trwa to jestem dobrej myśli:):-):-):-)

A ja mam pytanie: Czy wy możecie jeszcze leżeć na plecach? No nie krótko a raczej tak dłużej? Bo mnie zaczyna nieść i jak się w nocy przekręcę na plecy to się budzę i muszę do toalety. No chyba że zrobię to tak szybko, że nie zdąży zaboleć:blink:

Witajcie mamusie
Ja juz spacer zaliczylam odprowadzilam corke to przedszkola po drodze zrobilam zakupy a wieczorkiem ide na urodziny do mlodszej siostry
Efe ja wogole nie umiem spac na plecach a w nocy wstaje chyba z 5 razy , a co do terminow to masz racje te z poczatku miesiaca beda miec juz swoje dzieciaczki a my dalej z brzuchami bedziemy chodzic :-)
Ale damy rade :-)

reklama
u mnie odpada bo mam takie bóle w kręgosłupie na dole i w pupie że nogą ruszyć z bólu nie mogę nie wiem co dalej będzie bo z arkiem całą końcówkę ciąży spałam na plecach i nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry