reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

i ja jeszcze na chwilkę wlazłam, coby się pożegnać ;-) bo też spać zaraz trzeba

wampirka to niezłe masz zachcianki, ja właśnie ukroiłam sobie piętkę chleba z masłem i serem topionym i żółtym wciełam :p

reklama
Aneczka wyczytałam że jadłaś placki ziemniaczane, aa musze zrobić dawno nie jadłam a mnie naszła przez Ciebie ochota :p

DObra ja lepiej spadam spać bo mi się jeść zachciewa bardziej po tej piętce chleba :-D i po czytaniu o plackach...
Dobranoc

dziewczynki ja też już spadam,miłej nocki Wam życzę a Tobie Aneczka miłej lekturki i przyjemnego czekania na Tomka,jak dobrze pamiętam,pluszowych senków:))) papapa

T będzie za 20 minut:-)
placki jadłam tydzień temu i znowu chcę:wściekła/y:
dobranoc dziewczyny
do jutra

Ostatnia edycja:
Wy dobranoc dziewczyny a ja dobry-wieczor:-)
Jak sowa jakas a nie mewa:-)

Ciesze sie ze u Was dobrze ogolnie

biedulki Aneczko i Emy zagrypione, ratujcie sie czym mozecie;-) nalesniki i placki ziemniaczane jak najbardziej wskazane:tak:
Efe - opryszczka to sie nie przejmuj za bardzo, plasterkeim ja! Ja mialam jak zwykle w tym samym miejscu jak za kazdym razem, na dolnej wardze przed swietami , no to I tr byl i tez sie bardzo martwilam ale szybko mi przeszlo i dzidzius jakos przetrwal tego wirusa:tak:

Miranda - dzieki kobieto za info w sprawie badan na cukrzyce, nie mialam problemow w rodzinie wiec mam nadzieje ze mnie nie dopadnie, ale i tak mam zamair sobei zrobic badania w Polsce jak teraz bede, tyle ze nie wiem czy w 23 tygoniu to ma sens bo cukrzyca chyab sie pozneij pojawia:-(

Aga i Kaska - bardzo milo z waszej strony ze chcecie wyslac zyczenia do Koti, ja ja bardzo dobrzez pamietam bo jak zaczelam z Wami pisac pierwszego dnia to wtedy sie okazalo ze serduszko jej dzidzi przestalo bic:zawstydzona/y: a ja ja kojarzylam bo wczesniej to was kilka tygodni cztalam namietnie tyle ze sie nie ujawnialam bo nie bylam pewna czy aby w ciazy wogole jestem...

mam nadzieje ze slub bedzie dla niej szczesliwym dniem

Tez sierpnioweczkom naszym tuz -tuz Pannom Mlodym zycze zebyscie sie nie stesowaly, bedzie pieknie zobaczycie:-)

no to przemieszczam sie wirtualnie i bede zdjecia wklejac:-)

Milego dnia zycze!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :-)

Dziś też tylko podczytywać będę, bo z mamą jestem umówiona :-)
Miłego dnia wszystkim życzę:tak:

reklama
Do góry