reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Piwonia jakos dam rade, wolnie nie pic nawet malego lyczka :-) moze na cole sie skusze, ktorej generalnie unikam w ciazy :-)

Dobra Dziewczynki teraz to juz naprawde zmykam, do zobaczenia jutro :-) Milych snow !!

Jak mam ochotę wielką na piwo to piję bezalkoholowe, i w sumie to nie czuje zbytnio różnicy w smaku, przynajmniej juz teraz. A wybór jest spory. Nie wiem jak u was, ale tu nawet wino z bombelkami chardonay jest bezalkoholowe.

tak dzis troche w kratke jestem... i moj dzien uplyna pod znakiem jedzenia....

witam nowe sierpnioweczki!

A propos zyczen dla Koti - nie znam jej, ale z checia dolacze sie do zyczen. To milo, ze pamietacie o takich rzeczach!

Ja dzis rano bylam na gimnastyce dla ciezarnych, pewnie juz Wam mowilam, ze bylo tak super i tak sie ciesze, ze znwu moglam sie poruszac, ze musze to powtorzyc :-D:-D
Potem wrocilam do domu i zjadlam drugie sniadanko (swieze buleczki i serek z dzemem mniam...). Potem na chwile tu zajrzalam, ale zaraz mialam lekcje.. a... chyba Wam nie mowilam, moj maz jest Francuzem, i ucze sie francuskiego, zeby rozumiec co do dziecka bedzie mowil :tak::tak: no i w koncu bede musiala rozmawiac z tesciami.
Po francuskim znowu jedzenie - ugotowalam rosolek. Kogut z podworka. Moja mama teraz mi dostarcza takie "swojskie" specjaly. I Bogu dzieki, bo to zupelnie inny smak niz z takiego supermarketoweo kurczaka..... Zjadlam 3 talerze tego rosolu..... poprawilam babka piaskowa z mlekiem. Cala babka piaskowa + litr mleka.

jakim cudem ja to wszystko zmiesclam w zoladku - pojecia nie mam....

reklama
Gosiu zmieściłaś tak samo jak ja ostatnio 12 placków ziemniaczanych polanych jogurtem z cukrem tez nie wiem jak wlazły:zawstydzona/y::wściekła/y:

Do góry