reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
moja znajoma poszła na Booking jakoś tak w 11 tyg. I midwife zrobiła wszystko wg. procedury, umówiła ją na usg w 15, a dziecko już w 10 nieżyło....

Edzia ja mialam usuwany zab niedawno nie bylo problemu ze znieczuleniem, a jak masz ubutek to lepiej go wylecz bo tylko klopotow mozesz sobie narodbic, w ciazy zeby psuja sie szybciej:angry:
Ja tez ide spac i tak dlugo dzis zabalowalam. Dobranoc

super te linki dziewczyny co podałyście - własnie ogladam :-)

Aga ja cie normalnie uwielbiam - zawsze w dobrym humorze, słoneczko stale u ciebie swieci i zawsze dostrzegasz pozytywy sytuacji. U ciebie szklanki są chyba do połowy pełne, co?

Dobrej nocy mamuśki!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej! A ja dziś witam sie pierwsza :)
Cały mój dom jeszcze śpi a ja coś nie mogę... poza tym siusiu nie pozwolił mi spokojnie poleżeć :baffled:
MIŁEGO DNIA KOBIETKI :-D

ja witam trzecia... dzis pogoda nie zaspecjalna... wczoraj u nas taka mgla ze nic przed soba sie nie widzialo... ale nastroj mam super wiec nie narzekam

dziwczyny pytanie nie potrafie wstawic buzki i zmienic posobu pisania.... co sie moglo stac?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WITAM SIE Z RANA PO SNIADANIU I UCIEKAM MIESZKANKO OGARNAC....DOSTAŁAM DZISIAJ WYNIKI Z WR JEST UJEMNY I 10 PKT (TO CHYBA DOBRZE):confused: A Z TOXOPLAZMOZY IGG BĘDA JUTRO

Do góry