reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
:-Dwiesz co?Nie jestem pewna-ja tez raczej jestem z tych wrażliwych a nawet nadwrażliwych co w połączeniu z moja kłótliwością tworzą mieszanke wybuchową-czasem tak bywa u rybek:-p
Ale znamy sie z mężem już 7 lat i wiele razem przeszlismy-może uda mu sie jakoś mnie znieść:-D

Kira,myslalam ze komp sam cos za mnie napisal jak wybylam na chwiloe (musialam zusy na poczte pojechac zaplacic przed 18):-D:-jakbym sama to pisala,mam identyczna nature,sama czasem sie zastanawiam jak moja malza ze mna tyle wytrzymala..

ps.tez ujestem rybką :-)

A moja mała zaczyna własnie swoje wieczorne dokazywanie i dokuczanie mamusi:szok::no: co sprawia czasmia aki ból, że az ją msze w dupke klepnąć bo mam świeczki w oczach ja mi zaczyna grzebac przy spojeniu:eek:

Czasme to ąz sie boje, żeby przez te wariactwa sie pepowiną nie owinęła:szok::sorry2:

No i gdzie to zbieranie sił do porodu:confused::confused: czyzby oan w ogole sie nie wybierała na spotkanie z mama i tata:confused::confused:

A moja mała zaczyna właśnie swoje wieczorne dokazywanie i męczenie mamusi:szok: normlnie ąz mam swieczki w oczach jak zaczyna mi grzebać przy spojeniu:-(

I tak sie zastanawiam kiedyz to nasze dziecko sie uspokoi i zacznie zbierac siły do porodu:confused::confused:

Fajnie Monia,czyli rybki podobne:tak:
Janbor-mój zaczyna tańce kolo 22 jak chce isc spac:-(ale nic na niego nie dziala-klapsy tez nie:-Dpytalam sie lekarza czy na tym etapie taka silna aktywnosc jest normalna-powiedzial ze nie jest normalna ale czasem tak bywa-i tez sie pytalam o pepowine-przeciez dzidzia oddycha PRZEZ pępowine-musiała by sobie niezły supeł na niej zrobić zeby miec problemy z oddychaniem,wiec troszke mnie uspokoil:tak:

No własnie tak zrobiłam i nie było posta a jak napsiałam drugiego to sie pojawiły dwa:-):baffled:

No cóz to chyba ewidentnie nie mój dzień:-(

a tak w ogóle to ma któras telefon do Raabit albo ktorejs z brakujących dziewczyn:confused: może by napisac...

Mam do Raabit,ale była przed chwilka na gg-i zniknęła-zaraz napisze do niej:tak:cos za długo ich nie ma:confused:ale do reszty niestety nie mam:eek:

reklama
wlasnie odkrylam cos..i sie zalamalam..
moja kotka chyba tez jes tw ciazy :angry:
mam ja od malego,zawsze byla duza i grubiutka ale wlasnie przed chila jak wstalam wskoczyla mi na fotel przed kompem,zawsze tak robi,zabawa pt "zabrac miejsce" " .Wzielam wiec mende na rece zeby ja przeniesc gdzies i poczulam...ogromne,powiększone sutki :wściekła/y:
ze ja wczesniej ich nie poczulam..
zla jestem i jednoczesnie jest mi jej zal bo to taki mlody kotek,nawet roku nie ma..
glupia jestem,myslalam,ze takie male nie moga miec jescze malych,ze rujka jej nie dotyczy :zawstydzona/y:
policzylam kiedy to sie tak koty darly..i ile trwa to u kotki(ok 8 tygodni)..i sie zalamalam

moja kotka okoci sie w tym samym tygodniu co ja
nie wiem czy smiac sie czy plakac

co ja z tymi kotkami zrobie i o jescze w takim czasie :baffled:
na zdjeciu- kolejna przyszla dumna mama

Do góry