reklama
rybkamonia
sierpniowa mama
wiesz co?Nie jestem pewna-ja tez raczej jestem z tych wrażliwych a nawet nadwrażliwych co w połączeniu z moja kłótliwością tworzą mieszanke wybuchową-czasem tak bywa u rybek
Ale znamy sie z mężem już 7 lat i wiele razem przeszlismy-może uda mu sie jakoś mnie znieść
Kira,myslalam ze komp sam cos za mnie napisal jak wybylam na chwiloe (musialam zusy na poczte pojechac zaplacic przed 18):-jakbym sama to pisala,mam identyczna nature,sama czasem sie zastanawiam jak moja malza ze mna tyle wytrzymala..
ps.tez ujestem rybką :-)
A moja mała zaczyna własnie swoje wieczorne dokazywanie i dokuczanie mamusi co sprawia czasmia aki ból, że az ją msze w dupke klepnąć bo mam świeczki w oczach ja mi zaczyna grzebac przy spojeniu
Czasme to ąz sie boje, żeby przez te wariactwa sie pepowiną nie owinęła
No i gdzie to zbieranie sił do porodu czyzby oan w ogole sie nie wybierała na spotkanie z mama i tata
Czasme to ąz sie boje, żeby przez te wariactwa sie pepowiną nie owinęła
No i gdzie to zbieranie sił do porodu czyzby oan w ogole sie nie wybierała na spotkanie z mama i tata
A moja mała zaczyna właśnie swoje wieczorne dokazywanie i męczenie mamusi normlnie ąz mam swieczki w oczach jak zaczyna mi grzebać przy spojeniu:-(
I tak sie zastanawiam kiedyz to nasze dziecko sie uspokoi i zacznie zbierac siły do porodu
I tak sie zastanawiam kiedyz to nasze dziecko sie uspokoi i zacznie zbierac siły do porodu
Fajnie Monia,czyli rybki podobne
Janbor-mój zaczyna tańce kolo 22 jak chce isc spac:-(ale nic na niego nie dziala-klapsy tez niepytalam sie lekarza czy na tym etapie taka silna aktywnosc jest normalna-powiedzial ze nie jest normalna ale czasem tak bywa-i tez sie pytalam o pepowine-przeciez dzidzia oddycha PRZEZ pępowine-musiała by sobie niezły supeł na niej zrobić zeby miec problemy z oddychaniem,wiec troszke mnie uspokoil
Janbor-mój zaczyna tańce kolo 22 jak chce isc spac:-(ale nic na niego nie dziala-klapsy tez niepytalam sie lekarza czy na tym etapie taka silna aktywnosc jest normalna-powiedzial ze nie jest normalna ale czasem tak bywa-i tez sie pytalam o pepowine-przeciez dzidzia oddycha PRZEZ pępowine-musiała by sobie niezły supeł na niej zrobić zeby miec problemy z oddychaniem,wiec troszke mnie uspokoil
No własnie tak zrobiłam i nie było posta a jak napsiałam drugiego to sie pojawiły dwa:-)
No cóz to chyba ewidentnie nie mój dzień:-(
a tak w ogóle to ma któras telefon do Raabit albo ktorejs z brakujących dziewczyn może by napisac...
No cóz to chyba ewidentnie nie mój dzień:-(
a tak w ogóle to ma któras telefon do Raabit albo ktorejs z brakujących dziewczyn może by napisac...
reklama
rybkamonia
sierpniowa mama
wlasnie odkrylam cos..i sie zalamalam..
moja kotka chyba tez jes tw ciazy
mam ja od malego,zawsze byla duza i grubiutka ale wlasnie przed chila jak wstalam wskoczyla mi na fotel przed kompem,zawsze tak robi,zabawa pt "zabrac miejsce" " .Wzielam wiec mende na rece zeby ja przeniesc gdzies i poczulam...ogromne,powiększone sutki
ze ja wczesniej ich nie poczulam..
zla jestem i jednoczesnie jest mi jej zal bo to taki mlody kotek,nawet roku nie ma..
glupia jestem,myslalam,ze takie male nie moga miec jescze malych,ze rujka jej nie dotyczy
policzylam kiedy to sie tak koty darly..i ile trwa to u kotki(ok 8 tygodni)..i sie zalamalam
moja kotka okoci sie w tym samym tygodniu co ja
nie wiem czy smiac sie czy plakac
co ja z tymi kotkami zrobie i o jescze w takim czasie
na zdjeciu- kolejna przyszla dumna mama
moja kotka chyba tez jes tw ciazy
mam ja od malego,zawsze byla duza i grubiutka ale wlasnie przed chila jak wstalam wskoczyla mi na fotel przed kompem,zawsze tak robi,zabawa pt "zabrac miejsce" " .Wzielam wiec mende na rece zeby ja przeniesc gdzies i poczulam...ogromne,powiększone sutki
ze ja wczesniej ich nie poczulam..
zla jestem i jednoczesnie jest mi jej zal bo to taki mlody kotek,nawet roku nie ma..
glupia jestem,myslalam,ze takie male nie moga miec jescze malych,ze rujka jej nie dotyczy
policzylam kiedy to sie tak koty darly..i ile trwa to u kotki(ok 8 tygodni)..i sie zalamalam
moja kotka okoci sie w tym samym tygodniu co ja
nie wiem czy smiac sie czy plakac
co ja z tymi kotkami zrobie i o jescze w takim czasie
na zdjeciu- kolejna przyszla dumna mama
Podziel się: