reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
:-Dwiesz co?Nie jestem pewna-ja tez raczej jestem z tych wrażliwych a nawet nadwrażliwych co w połączeniu z moja kłótliwością tworzą mieszanke wybuchową-czasem tak bywa u rybek:-p
Ale znamy sie z mężem już 7 lat i wiele razem przeszlismy-może uda mu sie jakoś mnie znieść:-D

Kira,myslalam ze komp sam cos za mnie napisal jak wybylam na chwiloe (musialam zusy na poczte pojechac zaplacic przed 18):-D:-jakbym sama to pisala,mam identyczna nature,sama czasem sie zastanawiam jak moja malza ze mna tyle wytrzymala..

ps.tez ujestem rybką :-)

A moja mała zaczyna własnie swoje wieczorne dokazywanie i dokuczanie mamusi:szok::no: co sprawia czasmia aki ból, że az ją msze w dupke klepnąć bo mam świeczki w oczach ja mi zaczyna grzebac przy spojeniu:eek:

Czasme to ąz sie boje, żeby przez te wariactwa sie pepowiną nie owinęła:szok::sorry2:

No i gdzie to zbieranie sił do porodu:confused::confused: czyzby oan w ogole sie nie wybierała na spotkanie z mama i tata:confused::confused:

A moja mała zaczyna właśnie swoje wieczorne dokazywanie i męczenie mamusi:szok: normlnie ąz mam swieczki w oczach jak zaczyna mi grzebać przy spojeniu:-(

I tak sie zastanawiam kiedyz to nasze dziecko sie uspokoi i zacznie zbierac siły do porodu:confused::confused:

Fajnie Monia,czyli rybki podobne:tak:
Janbor-mój zaczyna tańce kolo 22 jak chce isc spac:-(ale nic na niego nie dziala-klapsy tez nie:-Dpytalam sie lekarza czy na tym etapie taka silna aktywnosc jest normalna-powiedzial ze nie jest normalna ale czasem tak bywa-i tez sie pytalam o pepowine-przeciez dzidzia oddycha PRZEZ pępowine-musiała by sobie niezły supeł na niej zrobić zeby miec problemy z oddychaniem,wiec troszke mnie uspokoil:tak:

No własnie tak zrobiłam i nie było posta a jak napsiałam drugiego to sie pojawiły dwa:-):baffled:

No cóz to chyba ewidentnie nie mój dzień:-(

a tak w ogóle to ma któras telefon do Raabit albo ktorejs z brakujących dziewczyn:confused: może by napisac...

Mam do Raabit,ale była przed chwilka na gg-i zniknęła-zaraz napisze do niej:tak:cos za długo ich nie ma:confused:ale do reszty niestety nie mam:eek:

reklama
wlasnie odkrylam cos..i sie zalamalam..
moja kotka chyba tez jes tw ciazy :angry:
mam ja od malego,zawsze byla duza i grubiutka ale wlasnie przed chila jak wstalam wskoczyla mi na fotel przed kompem,zawsze tak robi,zabawa pt "zabrac miejsce" " .Wzielam wiec mende na rece zeby ja przeniesc gdzies i poczulam...ogromne,powiększone sutki :wściekła/y:
ze ja wczesniej ich nie poczulam..
zla jestem i jednoczesnie jest mi jej zal bo to taki mlody kotek,nawet roku nie ma..
glupia jestem,myslalam,ze takie male nie moga miec jescze malych,ze rujka jej nie dotyczy :zawstydzona/y:
policzylam kiedy to sie tak koty darly..i ile trwa to u kotki(ok 8 tygodni)..i sie zalamalam

moja kotka okoci sie w tym samym tygodniu co ja
nie wiem czy smiac sie czy plakac

co ja z tymi kotkami zrobie i o jescze w takim czasie :baffled:
na zdjeciu- kolejna przyszla dumna mama

Do góry