reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

No to ładnie Rybka z tą Twoja kotką:sorry2::-p no cóż beda dwie mamusie w domku tylko, że to rzeczywiscie problem z takimi małymi kotkami no i jeszcze Wasza dzidzia:baffled:

A ja dostałam własnie smsa od Edyty, ze nie zrobia jej jutro tego cięcia tylko w poniedziałek bo z nią przyjęli jakąs laskę własnie na jutro a jej nie i teraz bedzie musiała tam leżec do poniedziałku. Biedna sie popłakała i mi jezcze pisze, że pewnie z tego wszystkiego dostanie bóli i urodzi normalnie:sorry2::baffled: co za patafiany jedne:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
kurcze,miala ktoras z Was zalecone bardz proponowane badanie tzwn.wymaz z pochwy i odbytu?na jakies paciorkowce?dalam ciala bo mam na kartce zeby zrobic 36-37 tydzien ,musze chyba jutro to zalatwic bo potem bedzie za pozno ..
niby moj gin mowil ze to nie jest obowiązkowe jako tako ale warto..
w klinice gdzie mam rodzic tez cos mi lekarz wspominal o wyma,zie tyle ze tylko z pochwy.
mialyscie cos takiego?

Jestem dziewczynki i nadal 2w1 :tak: nie odzywałam sie bo rodzinka u mnie była :-)

Janbor ty sie nie denerwuj tak tymi pytaniami zwłaszcza jak twoja mama pyta :tak: nie dziw sie że ona sie martwi, w końcu jesteś jej dzieckiem :-D a mi jest bardzo miło jak ktoś sie pyta jak sie czuje i wogóle interesują sie moim zdrowiem i dzieckiem :-D lepsze to niż mieliby mnie olać i nikt by sie mną nie zainteresował! a tak wiem że niektórym osobom bardzo zależy :tak:

Edyta współczuje :-( ja to bym chyba wolała pojechać do domu i przyjechac drugi raz w poniedziałek! w końcu to pare dni! :szok:

raabit
a ja wlasnie mialam pisac ze Ty to chyba juz rozdwojona bo Cie nie widac :-)
Jak u ciebie sprawa z cesarka?
wiem,ze maja czekac do pierwszych skurczy,tak?
a u mnie jest inaczej,mam termin z OM na 28.08 ,z pierwszego usg na 4 wrzesnia a chca zebym miala ciecie 23.08..
lekarz twierdzi,ze termin z OM jest malo realny bo dzidzia mala..ze raczej ten 4 wrzesien..wiec cesarka 23..zamotalam..

Melduję się w dwupaku:eek::-(
Byłam z córką na spacerze zrobił się wiaterek więc posiedziałyśmy sobie w cieniu:tak:Wpadłam zajrzeć czy żadne dzieciaczki się nie pojawiły:szok:a tu nic ale może Magda wieczorem już przytuli maluszka (może to zmobilizuje nasze maluchy do wyjścia:eek::-D)
Edyta kolejny przykład niekompetencji lekarzy???:angry::angry::angry:po co ona biedna ma tam leżeć:szok::wściekła/y:równie dobrze mogli ją w poniedziałek wziąć do szpitala:eek:oj ta nasza służba zdrowia...:-(TRZYMAM KCIUKI EDYTA - JUŻ NIEDŁUGO:-)

A u mnie nadal fatalnie już nawet nie chcę was tym zanudzać:no::-(dodatkowo pojawiły się skurcze jedne bardziej inne mniej bolesne:eek:ale nie są regularne:no:...niestety...:-p

Rybka tak u mnie cesarka na 100% bo mały leży nóżkami do dołu. Mam cierpliwie czekac albo na skurcze co 10 minut albo na odejście wód płodowych. Termin z OM mam na jutro ale jak nic sie nie bedzie działo to mam iść do szpitala 16 sierpnia w czwartek. Ja uwazam, ze to lepiej czekac na sygnał organizmu niż wyciągać dziecko na siłe jeśli nie jest na to gotowe. A jeśli twoje jest małe to tym bardziej dziwne ze będziesz miała cesarke tyle szybciej niż wskazuje na to termin :szok: każdy dzień dłużej w brzuszku to maluchowi wychodzi na dobre :tak: takze cierpliwie czekam :-)

Raabit ja wiem, że mama sie martwi bo w koncu jedena corka jestem ale dzisiaj mam akurat taki dzien niezbbyt dobry i jakos mnie to wszystko dobija ale masz racje lepiej jak sie ktos dopytuje niz jakby wszyscy mnie olali, bo wtedy to dopieor byłoby mi przykro:-(

A Edytka moim zdaniem lepiej niech nie wychodzi z tego szpitala bo jakby w poniedziałek przyszła to znowu by sie mogło okazac , że ktos przed nią przyszedł i znowu zajmie jej miejsce.Juz niech sie lepiej wymeczy te kilka dni a przynajmniej juz jej nie zbedą:sorry2::dry:

Janbor ale ja nie rozumiem jednej rzeczy :szok: to u Edyty w szpitalu robią tylko jedną cesarke dziennie? czy o co chodzi w tym czekaniu? :shocked2: jakies dziwne to wszystko :baffled:

reklama
Do góry