reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mrozik wielkie dzieki ze ta stronke z posciela, podoba mi sie, droga -fakt, ale tak czy siak to nie ma znaczenia bo mojemu C. sie nie podoba:oo2:
Ja cos czuje ze chyba wybiore sie(o ile jeszcze zdaze)poszukac materialu i pozszywam.
Tak jak Aniulka mowilas, 4-5 cm wiecej na prostokacie.Dziekuje za rade.

A moj man zaprosil mnie dzis do restauracji wloskiej.Wlasnie sie wybieramy.Trzymajcie sie kobitki, do pozniej.

reklama
ola jeszcze musisz dodać na długości jakiś zapas na zrobienie zapięcia:tak:bo jak się zapina to 2 warstwy materiału nachodzą na siebie więc potrzebny jest większy zapas:tak::-Dniewiem czy zrozumiesz coś z tego tłumaczenia:szok:bo sama niewiele rozumiem:szok::-p:oo:

właśnie dziś uszyłam z mamą dwa zestawy pościeli:tak:
Jedna jest żółto-kremowa z żyrafkami, druga niebiesko-biała z heffalumpami:-D:-D

Jaka radość, jak materiał się zmienia w pościelkę taką malusią....:-):happy2::happy:

ola_lux - pamiętaj o dołożeniu kilku cm na szwy z każdej storny. Możesz też zrobić zamist zapięć taką zakładkę, pewnie widziałaś nie raz, wtedy jeden prostokąt większy (dłuższy).

Idę się narazie położyc coś się nie za bardzo czuję, może mi przejdzie, tym bardziej , że sama z Weroniką siedzę. Co prawda mała już śpi, ale Piotrek wróci w nocy póżno, więc w razie czego nie miałabym co z nią zrobic, chyba, że po tatę dzwnic. Mam nadzieję, że mi przejdzie , miałam dzisiaj męczący dzień i pewnie stąd ten kręgosłup ( a po kotletach mielonych? - sranie) ptrzepraszam , za dosadnośc słów.

Hej ja już się należałam:w 29 tygodniu trafiłam do szpitala na 3 tyg- zagrożenie przedwczesnego porodu potem leżenie w domu do 36 tyg.Obecnie jestem w 38 tygodniu i kiedy mogę już chodzić to strasznie się męczę a dłuzszy spacer wywołuje kłucie w podbrzuszu i ból krzyża czy to normalne? Czuję że lada dzień przytule moje maleństwo :-)

MONGEA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I CÓRUNI, ŻYCZĘ ŻEDBY SIE ZDROWO CHOWAŁA I DAWAŁA RODZICOM DUZO RADOŚCI:-)

Czekamy na fotki kolejnej księzniczki:-):-D

reklama
Hej ja już się należałam:w 29 tygodniu trafiłam do szpitala na 3 tyg- zagrożenie przedwczesnego porodu potem leżenie w domu do 36 tyg.Obecnie jestem w 38 tygodniu i kiedy mogę już chodzić to strasznie się męczę a dłuzszy spacer wywołuje kłucie w podbrzuszu i ból krzyża czy to normalne? Czuję że lada dzień przytule moje maleństwo :-)
DZIĘKUJĘ ZA CIEPŁE POWITANIE I ZAPROSZENIE :-)

Do góry