reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Kira, raabit bardzo chętnie zostałabym kolejną mamusią sierpniową:tak::tak::tak:tylko niewiem co mój dzidziuś na to:oo::oo2:może powinnam mu obiecać wyższe"kieszonkowe"? hihihi:-D

Gosia ja swojemu mówie że po co mu siedziec w ciasnej kawalerce bez światła i ubikacji skoro czeka na niego śliczny pokoik, własne łóżeczko i osobista wanienka :-D ale widać, że woli tą maminą ciasnote :tak:

A ty czekasz na synka czy córeczke bo nie wiem :confused::-p

raabit :-D widać dobrze im w tych naszych brzuszkach:tak: ja czekam podobno na synka:tak:ale jak się urodzi to się okaże czy napewno synek:-D:-D:-D

reklama
No to ja zmykam bo mąż zamierza zasiąść do kompa:szok:a zważywszy na to że tydzień już przy nim nie siedział to pewnie mu trochę czasu to zajmie:szok::tak::-D

Życzę Wam spokojnej nocy bez skurczy (chyba że tych porodowych:-D).Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień:-). Pa. Dobranoc

Do góry