reklama
Magda może bedziesz kolejną sierpniową mamusią?
Sylwia a ty na randke rozbieraną sie szykujesz ze takie zabiegi sobie dzisiaj fundujesz?
Breeze witamy nowa sierpniówke. Mam tylko prośbe nie cytuj swoich własnych wypowiedzi hihihi :-) i napisz coś wiecej o sobie w odpowiednim wątku
Sylwia a ty na randke rozbieraną sie szykujesz ze takie zabiegi sobie dzisiaj fundujesz?
Breeze witamy nowa sierpniówke. Mam tylko prośbe nie cytuj swoich własnych wypowiedzi hihihi :-) i napisz coś wiecej o sobie w odpowiednim wątku
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Raabit rozbieraną ....tylko nie wiem przed kim. Może na położnictwie ( oj chciałaby ja chciała:-)). Coś czuje,że u Kiry coś sie dzieje. Albo boli bardzo albo rodziZawsze o tej porze była na gg . Dziś nie ma jej................
Dziewczyny,jakbyscie uwaznie czytały to byście wiedziały że jestem u rodzicówkochane jesteścieRaabit,Sylwia tym razem przeczucia zawiodły-nadal 2 w 1
A moja siostra własnie na mazury pojechała i przekazała Adasiowi ze ma czekać do jej powrotu-13.08mam nadzieje ze nie posłucha ciocibo chyba nie wytrzymam kolejnych 10 dni bóli
A u mnie na razie jakby przycichlo,skurcze sa nadal ale mniej bolesne
Mongea ogromne gratulacje dla Ciebie i córeczki.Zdrówka i wracaj do Nas szybko
A moja siostra własnie na mazury pojechała i przekazała Adasiowi ze ma czekać do jej powrotu-13.08mam nadzieje ze nie posłucha ciocibo chyba nie wytrzymam kolejnych 10 dni bóli
A u mnie na razie jakby przycichlo,skurcze sa nadal ale mniej bolesne
Mongea ogromne gratulacje dla Ciebie i córeczki.Zdrówka i wracaj do Nas szybko
reklama
Podziel się: