reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ech Madziu 25. Toż to tylko 3 dni. Ja oddaje sie dzisiaj zabiegom kosmetycznym: regulacja brwi, paznokietki, golenie tu i tam:zawstydzona/y:. Mam nadzieje, że sąsiedzi zaoszczedzą mi dzis ekscesów:-p

reklama
Magda może bedziesz kolejną sierpniową mamusią? :tak:

Sylwia a ty na randke rozbieraną sie szykujesz ze takie zabiegi sobie dzisiaj fundujesz? :tak:

Breeze witamy nowa sierpniówke. Mam tylko prośbe nie cytuj swoich własnych wypowiedzi hihihi :-D:-):-p i napisz coś wiecej o sobie w odpowiednim wątku :tak:

Raabit rozbieraną ....tylko nie wiem przed kim. Może na położnictwie ( oj chciałaby ja chciała:-)). Coś czuje,że u Kiry coś sie dzieje. Albo boli bardzo albo rodzi:tak:Zawsze o tej porze była na gg . Dziś nie ma jej................

:-D:-DDziewczyny,jakbyscie uwaznie czytały to byście wiedziały że jestem u rodziców:-Dkochane jesteście:laugh2:Raabit,Sylwia tym razem przeczucia zawiodły-nadal 2 w 1:-D
A moja siostra własnie na mazury pojechała i przekazała Adasiowi ze ma czekać do jej powrotu-13.08:szok:mam nadzieje ze nie posłucha cioci:no:bo chyba nie wytrzymam kolejnych 10 dni bóli:no:
A u mnie na razie jakby przycichlo,skurcze sa nadal ale mniej bolesne:tak:
Mongea ogromne gratulacje dla Ciebie i córeczki.Zdrówka i wracaj do Nas szybko:tak:

No Kira w końcu z nami :tak: wiem ze miałaś iść do rodziców no ale to już sporo czasu minęło i myslałam że od rodzinki prosto na porodówke pojechałaś hihihi :tak:

reklama
Kira Twoje skurcze ucichły bo przeszly na mnie chyba:szok:hihihi:-D:-D:-D

sylwia :-Ddobre!!! pewnie każda już marzy o tej randce na położnictwie...:-p

Breeze witaj:-)

Do góry