reklama
wrocilam:-):-):-)nareszcie mnie wypuscili i to w sumie na wlasne zyczenie,bo normalnie powinnam siedziec do piatku bo tu tak trzymaja ale ze wszystko oki a oni potrzebuja lozek bo cos sie tu tez zaczely dziewczyny rozdwajac i na dodatek sama chcialam wyjsc to mnie wczoraj wypuscili
troche zajelo mi nadrobienie tych paru dni ale juz jestem na bierzaco
dzieki wszystkim za troske jak nie wiedzialyscie co jest i za gratulacje:-)
o porodzie napisze tam gdzie to powinno byc.mam jeszcze chwilke bo maly i tatus spia wiec moze mi sie szybciutko uda;-)
troche zajelo mi nadrobienie tych paru dni ale juz jestem na bierzaco
dzieki wszystkim za troske jak nie wiedzialyscie co jest i za gratulacje:-)
o porodzie napisze tam gdzie to powinno byc.mam jeszcze chwilke bo maly i tatus spia wiec moze mi sie szybciutko uda;-)
zdanka
Fanka BB :)
Sylwia otóż ja na początku byłam na forum i na tyle ile mogłam udzielałam się i jak zrobiło się ciepło to poprostu większość czasu przebywałam z Ewcią na dworku i barak czasu spowodował to że się nie odzywałam nie spodziewałam się że nie można się odzywać po przerwie :-( pomimo że się nie odzywałam to od czasu do czasu podglądałam Was bo byłam ciekawa co u Was słychać na innym forum którym jestem nie ma problemu że zaglądam rzadko co więcej do tej pory dobijają do nas nowe mamy i nie tylko grudniowe i nikt nie zadaje im takich pytań spoko więcej już nie będę zaglądaćPrzepraszam Zdanka, ale nie rozumiem. Całą ciąże przeszłas bez nas, więc po co chcesz dołączyć do nas? Być może został Ci już tydzień
Magda ja nie mam pretensji poprostu zrobiło mi się przykro że siebie tam nie zobaczyłam co dziwne bo sprawdzałam dwa razy ale być może późna godzina spowodowała to że zaślepłam za co przepraszam każdy może się pomylić a Wy tu tak na mnie naskoczyłyście :-(powiem szczerze że nie spodziewałam się takiej reakcjiCześc, nie rozumie, z żadnej listy Zdanki nie skreślałam , cały czas jest w terminach porodów, o co pretensja i przykrośc??
A to , że się nie udzielała nie miało nic do rzeczy, sprawdzcie same.
Zdanka sprawdz najpierw dwa razy, zanim zgłosisz że przykro Ci bo Cię nie ma. otóż jesteś i byłaś nikt Cię z listy nie skreślał. Podpowiem , że na zielono, bo nie napisałaś czy znasz płec maluszka. Sprawdz proszę jeszcze raz i odzywaj się jeśli masz czas i chęc. Ja tam Cię pamiętam.
pomimo wszystko ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA , BEZBOLESNYCH PORODÓW I OBY CZAS W OCZEKIWANIU NA PORÓD SZYBKO PRZEBIEGŁ :-)
pozdrawiam Was gorąco i już znikam
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Claudi witamy spowrotem !!! Zaglądaj jak tylko maleństwo pozwoli
zdanka witaj ;-)ja Ciebie nie kojarzę najwidoczniej jak przyszłam to Ciebie nie było akurat na forumnie wydaje mi się żeby ktoś tu na Ciebie"naskakiwał" to ty miałaś pretensje do dziewczyn że cię skreśliły- jak się okazało niesłuszne inne dziewczyny też zaglądają rzedko bo nie zawsze jest czas siedzieć przy kompie i niema problemu:-)
zdanka witaj ;-)ja Ciebie nie kojarzę najwidoczniej jak przyszłam to Ciebie nie było akurat na forumnie wydaje mi się żeby ktoś tu na Ciebie"naskakiwał" to ty miałaś pretensje do dziewczyn że cię skreśliły- jak się okazało niesłuszne inne dziewczyny też zaglądają rzedko bo nie zawsze jest czas siedzieć przy kompie i niema problemu:-)
Podziel się: