reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A u mnie w miarę spokojna noc :tak::-D

Kira jeśli bóle jak miesiączkowe tylko silniejsze =skurcz to ja mam porządne skurcze:szok::szok::szok:a myślałam że to tylko jak brzuch się stawia to wtedy jest skurcz:zawstydzona/y::szok:dzwoniłam wczoraj do szpitala i położna (oprócz tego że prawie do furii mnie doprowadziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-opiszę póżniej) powiedziała że moje dolegliwości to najprawdopodobniej sygnał że coś się zaczyna dziać ale ile to potrwa to ona nie wie:no:a wogóle to mnie wkurzyli tam wczoraj

reklama
Gosia jak widać nie tylko Kira wkurzyła sie wczoraj po rozmowie telefonicznej. Czasami mam wrażenie że te położne to zupełnie nas olewają bo przeciez ciąża to taki naturalny stan :-D

Gosia dzięki za miłe powitanie ;-) przyznałam się do błędu i przeprosiłam ;-)i nie miałam pretensji tylko było mi smutno ale teraz już wiem że nie słusznie

Gosia ja też tak myślałam do czasu az powiedzialam lekarzowi jak mi brzuch twardnial ze mam skurcze,a on sie zapytal czy brzuch mi twardnieje:-Dzgłupialam:oo2:ale wyprowadzil mnie z bledu:tak:Ja tez mam silne skurcze i nadal nic:no:czekamy:tak:
Raabit mnie szlag trafia jak musze załatwić coś ze służbą zdrowia:wściekła/y:dlatego rodzic jedzie z nami mój tata:-Don nikomu nie przepusci i spisal sobie z karty praw pacjenta moje prawa i bedzie wymagal ich respektowania:-D
Ale to prawda ze te zdziry:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mogą doprowadzic do silnych skokow cisnienia:no:

Zdanka głowa do góry :tak: im nas wiecej tym lepiej :tak: zwłaszcza, że jesteś już doswiadczoną mamusią i twoje rady dla niektórych mogą okazać sie bardzo cenne ;-) a poza tym coraz więcej dziewczyn sie wykrusza przez porody i coraz mniej nas tu bedzie bo mamusie nie mają czasu pisac ;-) dlatego każda dodatkowa osoba jest na wage złota hihihi :-)

Dla nas ciąża - ten stan to okres wyjątkowy i tak chcemy być traktowane( mamy do tego prawo). Ale dla położnych i konowałów - to codzienna rutyna. Walczmy jednak o swoje:-)

Kira wiem ze w szpitalach jest koszmar :wściekła/y: ale pocieszam sie że to będzie tylko pare dni i potem do domu z naszymi ukochanymi maluszkami :tak:

Moja mam pracuje w służbie zdrowia. Wczoraj miałam mieć ktg ( zawsze chodzę wieczorem - wczoraj w dzień). Czekałam pół godziny i sie nie doczekałam. Panie były zajęte rozmową o kosmetykach Avonu:szok:

reklama
czesc dziewczyny,naraze zadnych nowych wieści?:-)
Zdanka witaj,ja Cie nie pamietam niestety ale miło że do nas wróciłaś:tak:
Kira biedna nie stresuj sie tymi konowałami,im to jest wszystko jedno i nie rozumeją że kobieta się stresuje jak cos jest nie tak:wściekła/y:
Claudi dobrze Cie znowu widziec,pisz co tam u was słychac,jak minął pierwszy dzien i pierwsa noc w domu:happy2:
Sylwia może u Ciebie ez juz coś sie zaczyna,ja w sumie tez nie wiem co to są te skurcze i nie wiem czy je rozpoznam,no chyba ze bedzie cholernie bolec to chyba nic innego nie bedzie:happy2:

u mnie jak narazie ciągle cisza............:confused2:

Do góry