reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Tym które w szpitalu i przed wizytą lekarską-powodzenia!!!

A no ciekawe kto następny...ale tego nigdy nie wiadomo:no::-Dokaże się .Sierpień się zaczął to pewnie zaczniemy się"mnożyć"hihi:-)U mnie dziś bez większych zmian skurcze nieregularne ból brzucha i krzyży...i jakaś depresja mnie dopadła:-:)szok:

Zadzwonilam do szpitala a tam jakas kretynka normalnie mnie wysmiala:szok:powiedziala ze to nie jest cisnienie podwyzszone:szok:(155/85-normalnie mialam 130/60) i nawet jak mi dojdzie do 180/100 to spokojnie do szpitala w piatek podejsc:wściekła/y:a teraz kazala sie polozyc i wlączyć muzyke relaksacyjna:eek::frown::oo2:
Rozłączyłam sie...
Zadzwoniłam na pogotowie i tam sie dowiedzialam ze owszem jest podwyższone(taa??:oo:jednak?) to nieznacznie i jesli mnie nie boli glowa to mam zmierzyc za godzinke i jesli nadal bedzie takie lub wyzsze wtedy zadzwonic jeszcze raz i pomyslimy co dalej.Boże co za ludzie...można normalnie załatwic sprawe:no:tą ze szpitala to zabic....Dobrze ze ta na pogotowiu bardziej kompetentna...
dobra poleże i zmierze cisnienie.Dam znac rano:tak:
dobrej nocki:-)

Witam! po długiej nieobecności :zawstydzona/y:czy mnie ktoś jeszcze pamięta :confused:na początku ciąży troszke się udzielałam ale niestety Ewcia pochłania dużo czasu i nie mam czasu się udzielać :zawstydzona/y:całe dnie przesiadujemy na dworku a jak już jestem w domu to wiecznie coś a jak nie coś to leń ;-) jest mi bardzo przykro bo skreśliłyście mnie z listy :sick:a i tak pozostane sierpniówką 2008 ;-)dziś postanowiłam się odezwać i napewno będe śledzić nasze rozdwojenia:rofl:
u mnie poród może nastapić w każdej chwili w ubiegłym tygodniu miałam już rozwarcie na 2cm i szyjki pozostał jakiś 1 cm :szok: w domu wszysko przygotowane i czeka na maleńką :-)
widze że rozdwojenia sie już zaczeły 18 lipca :-) WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUSIą OGROMNIE GRATULUJE I CIESZE SIę RAZEM Z WAMI WASZYM SZCZęśCIEM :-)
to tyle na dziś i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona i dopiszecie do listy pomimo że mało się udzielam :hmm:

dobranoc

Raabit śpioszku :-) WSTAWAJ. JA popijam herbatkę miętową. Brzuszek boli jak na okres, ale nie bardzo. Chyba zrobię przegląd ubrań męża( ma zwyczaj wkładania nieświeżych koszulek do szafki - tłumaczy ze chodził TYLKO 3 razy). Popiorę, poprasuje( moja mama:-)), żeby jakoś wyglądał jak kobitki zabraknie w domku. Dzisiaj rano( przed jego wyjściem ) pytam , " to co, pokochamy się przed szpitalem" , a on" ale ja się boję"- nie umiał tylko powiedzieć czego( może, że mała go za interes chwyci):-);-):-D

Przepraszam Zdanka, ale nie rozumiem. Całą ciąże przeszłas bez nas, więc po co chcesz dołączyć do nas? Być może został Ci już tydzień

Sylwia ja już nie śpie od 5 rano :-( brzuch mnie bardzo boli i ledwo chodze. Ból jak na okres ale mocniejszy :szok:

A moja randka rozbierana tez nie doszła do skutku bo ostatnio obolała jestem i jakieś skurcze, więc nawet nie mam ochoty :-(
A twojemu mężowi nie dziwie sie że sie boi, bo mój też ma troche obawy dlatego pewnie zostanie mi czekać do końca połogu :tak: ale uważam, że to tylko dobrze świadczy o naszych mężach :-)

reklama
Cześc, nie rozumie, z żadnej listy Zdanki nie skreślałam , cały czas jest w terminach porodów, o co pretensja i przykrośc??
A to , że się nie udzielała nie miało nic do rzeczy, sprawdzcie same.
Zdanka sprawdz najpierw dwa razy, zanim zgłosisz że przykro Ci bo Cię nie ma. otóż jesteś i byłaś nikt Cię z listy nie skreślał. Podpowiem , że na zielono, bo nie napisałaś czy znasz płec maluszka. Sprawdz proszę jeszcze raz i odzywaj się jeśli masz czas i chęc. Ja tam Cię pamiętam.

Do góry