reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Tym które w szpitalu i przed wizytą lekarską-powodzenia!!!
A no ciekawe kto następny...ale tego nigdy nie wiadomookaże się .Sierpień się zaczął to pewnie zaczniemy się"mnożyć"hihi:-)U mnie dziś bez większych zmian skurcze nieregularne ból brzucha i krzyży...i jakaś depresja mnie dopadła:-szok:
A no ciekawe kto następny...ale tego nigdy nie wiadomookaże się .Sierpień się zaczął to pewnie zaczniemy się"mnożyć"hihi:-)U mnie dziś bez większych zmian skurcze nieregularne ból brzucha i krzyży...i jakaś depresja mnie dopadła:-szok:
Zadzwonilam do szpitala a tam jakas kretynka normalnie mnie wysmialapowiedziala ze to nie jest cisnienie podwyzszone(155/85-normalnie mialam 130/60) i nawet jak mi dojdzie do 180/100 to spokojnie do szpitala w piatek podejsca teraz kazala sie polozyc i wlączyć muzyke relaksacyjna
Rozłączyłam sie...
Zadzwoniłam na pogotowie i tam sie dowiedzialam ze owszem jest podwyższone(taa??jednak?) to nieznacznie i jesli mnie nie boli glowa to mam zmierzyc za godzinke i jesli nadal bedzie takie lub wyzsze wtedy zadzwonic jeszcze raz i pomyslimy co dalej.Boże co za ludzie...można normalnie załatwic sprawetą ze szpitala to zabic....Dobrze ze ta na pogotowiu bardziej kompetentna...
dobra poleże i zmierze cisnienie.Dam znac rano
dobrej nocki:-)
Rozłączyłam sie...
Zadzwoniłam na pogotowie i tam sie dowiedzialam ze owszem jest podwyższone(taa??jednak?) to nieznacznie i jesli mnie nie boli glowa to mam zmierzyc za godzinke i jesli nadal bedzie takie lub wyzsze wtedy zadzwonic jeszcze raz i pomyslimy co dalej.Boże co za ludzie...można normalnie załatwic sprawetą ze szpitala to zabic....Dobrze ze ta na pogotowiu bardziej kompetentna...
dobra poleże i zmierze cisnienie.Dam znac rano
dobrej nocki:-)
zdanka
Fanka BB :)
Witam! po długiej nieobecności czy mnie ktoś jeszcze pamięta na początku ciąży troszke się udzielałam ale niestety Ewcia pochłania dużo czasu i nie mam czasu się udzielać całe dnie przesiadujemy na dworku a jak już jestem w domu to wiecznie coś a jak nie coś to leń ;-) jest mi bardzo przykro bo skreśliłyście mnie z listy :sick:a i tak pozostane sierpniówką 2008 ;-)dziś postanowiłam się odezwać i napewno będe śledzić nasze rozdwojenia
u mnie poród może nastapić w każdej chwili w ubiegłym tygodniu miałam już rozwarcie na 2cm i szyjki pozostał jakiś 1 cm w domu wszysko przygotowane i czeka na maleńką :-)
widze że rozdwojenia sie już zaczeły 18 lipca :-) WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUSIą OGROMNIE GRATULUJE I CIESZE SIę RAZEM Z WAMI WASZYM SZCZęśCIEM :-)
to tyle na dziś i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona i dopiszecie do listy pomimo że mało się udzielam
dobranoc
u mnie poród może nastapić w każdej chwili w ubiegłym tygodniu miałam już rozwarcie na 2cm i szyjki pozostał jakiś 1 cm w domu wszysko przygotowane i czeka na maleńką :-)
widze że rozdwojenia sie już zaczeły 18 lipca :-) WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUSIą OGROMNIE GRATULUJE I CIESZE SIę RAZEM Z WAMI WASZYM SZCZęśCIEM :-)
to tyle na dziś i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona i dopiszecie do listy pomimo że mało się udzielam
dobranoc
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Raabit śpioszku :-) WSTAWAJ. JA popijam herbatkę miętową. Brzuszek boli jak na okres, ale nie bardzo. Chyba zrobię przegląd ubrań męża( ma zwyczaj wkładania nieświeżych koszulek do szafki - tłumaczy ze chodził TYLKO 3 razy). Popiorę, poprasuje( moja mama:-)), żeby jakoś wyglądał jak kobitki zabraknie w domku. Dzisiaj rano( przed jego wyjściem ) pytam , " to co, pokochamy się przed szpitalem" , a on" ale ja się boję"- nie umiał tylko powiedzieć czego( może, że mała go za interes chwyci):-);-)
Sylwia ja już nie śpie od 5 rano :-( brzuch mnie bardzo boli i ledwo chodze. Ból jak na okres ale mocniejszy
A moja randka rozbierana tez nie doszła do skutku bo ostatnio obolała jestem i jakieś skurcze, więc nawet nie mam ochoty :-(
A twojemu mężowi nie dziwie sie że sie boi, bo mój też ma troche obawy dlatego pewnie zostanie mi czekać do końca połogu ale uważam, że to tylko dobrze świadczy o naszych mężach :-)
A moja randka rozbierana tez nie doszła do skutku bo ostatnio obolała jestem i jakieś skurcze, więc nawet nie mam ochoty :-(
A twojemu mężowi nie dziwie sie że sie boi, bo mój też ma troche obawy dlatego pewnie zostanie mi czekać do końca połogu ale uważam, że to tylko dobrze świadczy o naszych mężach :-)
reklama
Cześc, nie rozumie, z żadnej listy Zdanki nie skreślałam , cały czas jest w terminach porodów, o co pretensja i przykrośc??
A to , że się nie udzielała nie miało nic do rzeczy, sprawdzcie same.
Zdanka sprawdz najpierw dwa razy, zanim zgłosisz że przykro Ci bo Cię nie ma. otóż jesteś i byłaś nikt Cię z listy nie skreślał. Podpowiem , że na zielono, bo nie napisałaś czy znasz płec maluszka. Sprawdz proszę jeszcze raz i odzywaj się jeśli masz czas i chęc. Ja tam Cię pamiętam.
A to , że się nie udzielała nie miało nic do rzeczy, sprawdzcie same.
Zdanka sprawdz najpierw dwa razy, zanim zgłosisz że przykro Ci bo Cię nie ma. otóż jesteś i byłaś nikt Cię z listy nie skreślał. Podpowiem , że na zielono, bo nie napisałaś czy znasz płec maluszka. Sprawdz proszę jeszcze raz i odzywaj się jeśli masz czas i chęc. Ja tam Cię pamiętam.
Podziel się: