reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Sylwia mój mąż na szczęście chce i mówi że taka okrąglutka wyglądam bardzo seksownie :tak: dlatego jutro rozbierana randka z mężem :-D jeśli prędzej pełnia księżyca mnie nie dorwie hihihi :tak:

A co do seksu to jest osobny dział "Intymnosć" (chyba tak sie nazywa) i tam jest osobny wątek "ulubione pozycje" :tak:

Syla ja mam 31 lat wiec prawei tak jak ty :tak:

Sylwia tak przy okazji to my z mężem staraliśmy sie o maluszka pół roku dlatego też pozycja w jakiej został poczęty nie jest istotna ale ważne jest to ze sie udało! :tak: zresztą jaka pozycja to ja już nie pamiętam ale wiem dokładnie jaki to był dzień :-D

Kira masz racje Naur miała jechać na obiad do rodziców i być może przeciągnęło sie do kolacji hihihihi :-D

Hihi Raabit Ty juz wszystko wiesz............ Ciekawe skąd:-D Ja nie wiedziałam ,że jest taki wątek
Mój mąż niestety/ stety jest w tej dziedzinie bardzo wrazliwy. Jak cos sobie nabije do główki, to już koniec. Podobnie było rok temu 7 lipca operacja( torbiel z jajnika). W sierpniu już się dobrze czułam, ale nie..........bał się, że mnie skrzywdzi( seks dopiero we wrześniu)

No tak Raabit bardzo podobny wiek:-)
sylwia31 co tam pozycja ważne że sie udało szybciej lub wolniej, ja tam sprawy sexu zostawiam na wieczory z mężem chociaz musze stwierdzić czasem bym wolała by nie twierdził ze taka piękna jestem z tym brzuchem bo może wtedy mogłabym sobie odpocząć bo teraz to juz nie za bardzo mi amory w głowie:zawstydzona/y:

raabit my też długo staraliśmy się o dzidzie ponad rok i podobnie jak Ty nie pamiętam pozycji ale który dzień to był wiem doskonale:tak::-D

Sylwia dział "intymność" jest w "ciąży, porodzie i połogu" a znalazłam go bo szukałam informacji na temat tabletek cerazete :tak: czyli antykoncepcja po porodzie :-D jednak nie czytałam jtam wszystkich wątków bo juz same tytuły są jak dla mnie nie na miejscu.

reklama
My staraliśmy sie o dzidziusia krótko bo jakies 2-3 misiące,pozycja nieistotna a dnia niepamietam-szlismy na żywioł,nic nie planowalismy,nie pilnowalismy dni płodnych.:tak:Doszlismy do wniosku że jak sie uda to dobrze,a jak nie to bedziemy próbowac dalej:-)

Do góry