reklama
syla242
mama sierpniowa
Oj tam dziewczyny rozstępy sie robią nie tylko od ciąży. Poza tym wystarczy nawilżający krem czy balsam i wtedy nie ma takich problemów tylko trzeba sie smarować systematycznie
Mongea
Fanka BB :)
Sylwia - wybacz, ale daleko mi do twego poziomu dlatego nie podejme konwersacji (upssssss przepraszam - wymiany zdan) ;-)
Raabit - tez bym omijala wage szerokim lukiem, ale przy kazdej wizycie kaza mi na nia "wskoczyc" - sami nie wiedza co mowia, bo jest szklana ... pamietam tylko, ze tuz po pierwszej cesarce (operacji), panie musialy oprozniac woreczek przy cewniku baaaardzo czesto - patrzac na obwody moich nog, stop i rak jestem pewna ze bedzie podobnie
Raabit - tez bym omijala wage szerokim lukiem, ale przy kazdej wizycie kaza mi na nia "wskoczyc" - sami nie wiedza co mowia, bo jest szklana ... pamietam tylko, ze tuz po pierwszej cesarce (operacji), panie musialy oprozniac woreczek przy cewniku baaaardzo czesto - patrzac na obwody moich nog, stop i rak jestem pewna ze bedzie podobnie
Kira ja miałam taki okres że naprawde dzien w dzien po dwa albo trzy razy wcierałam masowałam normlanie jak nakrecona i nie widze rezultatów a teraz dwa tyg przed terminem to juz dałam sobie spokoj, potem sie bede martwic...
syla242
mama sierpniowa
Kira nie iwem czy nie lepszy jest balsam do cery suchej...ja nim byłam w ciąży i stosowałam specjalne balsamy na rozstępy bo sie pojawiły jak mi sie troszke przytyło i mimo ze sporo kasy na nie wydałam...teraz stosuje zwykłe balsamy dla kobiet w ciąży do cery suchej i oliwke dla dzieci i jak na razie to pomaga bardziej niz te specjalne specyfiki i o woele droższe
Przykro mi Syla ale sie z Tobą nie zgodzeOwszem ze rozstepy nie robia sie tylko w ciązy,ale b.duzo zalezy od skóry,pozatym rozstepy sa uwarunkowane genetycznie-nie jest to regułą ale bywa-poczytaj sobieJa mam swira na punkcie nawilżania i wklepywania róznych specyfików i nic mi to nie dało,mój brzuch wygląda jak zaorane pole
reklama
Podziel się: