reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Natalia ja tez mam rozstepy i tez sie martwie ze nie uda mi sie ich pozbyc:-(w dodatku od początku ciąży smaruje sie żelami na rozstepy i nic to nie dało:-(

reklama
Sylwia co racja to racja...;-)ale ja prosiłam chlopaka bo najczęsciej poprostu nie chciało mi się gimnastykowac, svchylać i wogóle wcierac tych wszystkich specyfikow:dry:

Oj tam dziewczyny rozstępy sie robią nie tylko od ciąży. Poza tym wystarczy nawilżający krem czy balsam i wtedy nie ma takich problemów tylko trzeba sie smarować systematycznie

Sylwia - wybacz, ale daleko mi do twego poziomu dlatego nie podejme konwersacji (upssssss przepraszam - wymiany zdan) ;-)

Raabit - tez bym omijala wage szerokim lukiem, ale przy kazdej wizycie kaza mi na nia "wskoczyc" - sami nie wiedza co mowia, bo jest szklana :-D ... pamietam tylko, ze tuz po pierwszej cesarce (operacji), panie musialy oprozniac woreczek przy cewniku baaaardzo czesto :zawstydzona/y: - patrzac na obwody moich nog, stop i rak jestem pewna ze bedzie podobnie

Kira ja miałam taki okres że naprawde dzien w dzien po dwa albo trzy razy wcierałam masowałam normlanie jak nakrecona i nie widze rezultatów:dry: a teraz dwa tyg przed terminem to juz dałam sobie spokoj, potem sie bede martwic...

Kira nie iwem czy nie lepszy jest balsam do cery suchej...ja nim byłam w ciąży i stosowałam specjalne balsamy na rozstępy bo sie pojawiły jak mi sie troszke przytyło i mimo ze sporo kasy na nie wydałam...teraz stosuje zwykłe balsamy dla kobiet w ciąży do cery suchej i oliwke dla dzieci i jak na razie to pomaga bardziej niz te specjalne specyfiki i o woele droższe

Przykro mi Syla ale sie z Tobą nie zgodze:no:Owszem ze rozstepy nie robia sie tylko w ciązy,ale b.duzo zalezy od skóry,pozatym rozstepy sa uwarunkowane genetycznie-nie jest to regułą ale bywa-poczytaj sobie:tak:Ja mam swira na punkcie nawilżania i wklepywania róznych specyfików i nic mi to nie dało,mój brzuch wygląda jak zaorane pole:no:

MONGEA i o tym pamiętaj. Jezeli czytasz coś co nie jest do ciebie, to chociaz tego nie komentuj.
SYLA smaruje systematycznie
Oj Raabit:-D Znowu mi ochotki narobiłaś na " coś grubego":zawstydzona/y:

reklama
Do góry