reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Natalia ja tez mam rozstepy i tez sie martwie ze nie uda mi sie ich pozbyc:-(w dodatku od początku ciąży smaruje sie żelami na rozstepy i nic to nie dało:-(

reklama
Sylwia co racja to racja...;-)ale ja prosiłam chlopaka bo najczęsciej poprostu nie chciało mi się gimnastykowac, svchylać i wogóle wcierac tych wszystkich specyfikow:dry:

Oj tam dziewczyny rozstępy sie robią nie tylko od ciąży. Poza tym wystarczy nawilżający krem czy balsam i wtedy nie ma takich problemów tylko trzeba sie smarować systematycznie

Sylwia - wybacz, ale daleko mi do twego poziomu dlatego nie podejme konwersacji (upssssss przepraszam - wymiany zdan) ;-)

Raabit - tez bym omijala wage szerokim lukiem, ale przy kazdej wizycie kaza mi na nia "wskoczyc" - sami nie wiedza co mowia, bo jest szklana :-D ... pamietam tylko, ze tuz po pierwszej cesarce (operacji), panie musialy oprozniac woreczek przy cewniku baaaardzo czesto :zawstydzona/y: - patrzac na obwody moich nog, stop i rak jestem pewna ze bedzie podobnie

Kira ja miałam taki okres że naprawde dzien w dzien po dwa albo trzy razy wcierałam masowałam normlanie jak nakrecona i nie widze rezultatów:dry: a teraz dwa tyg przed terminem to juz dałam sobie spokoj, potem sie bede martwic...

Kira nie iwem czy nie lepszy jest balsam do cery suchej...ja nim byłam w ciąży i stosowałam specjalne balsamy na rozstępy bo sie pojawiły jak mi sie troszke przytyło i mimo ze sporo kasy na nie wydałam...teraz stosuje zwykłe balsamy dla kobiet w ciąży do cery suchej i oliwke dla dzieci i jak na razie to pomaga bardziej niz te specjalne specyfiki i o woele droższe

Przykro mi Syla ale sie z Tobą nie zgodze:no:Owszem ze rozstepy nie robia sie tylko w ciązy,ale b.duzo zalezy od skóry,pozatym rozstepy sa uwarunkowane genetycznie-nie jest to regułą ale bywa-poczytaj sobie:tak:Ja mam swira na punkcie nawilżania i wklepywania róznych specyfików i nic mi to nie dało,mój brzuch wygląda jak zaorane pole:no:

MONGEA i o tym pamiętaj. Jezeli czytasz coś co nie jest do ciebie, to chociaz tego nie komentuj.
SYLA smaruje systematycznie
Oj Raabit:-D Znowu mi ochotki narobiłaś na " coś grubego":zawstydzona/y:

reklama
Do góry