reklama
Naur zgadzam się jak dzidzia nie bedzie chciała to żaden sex czy schody nie wykurzą jej z brzuszka
Li_monka dobrze że nie masz zamiaru wbijać sobie igieł bo juz sie bałam
Co do pełni to faktycznie sprawdziłam i jest teraz 30 lipca a następna 28 sierpnia i ciekawe co sie wydarzy w tych dniach?
Syska już pewnie tuli swoje maleństwo.... ale ma fajnie, że wiedziała kiedy rodzi i nic jej nie zaskoczyło
Li_monka dobrze że nie masz zamiaru wbijać sobie igieł bo juz sie bałam
Co do pełni to faktycznie sprawdziłam i jest teraz 30 lipca a następna 28 sierpnia i ciekawe co sie wydarzy w tych dniach?
Syska już pewnie tuli swoje maleństwo.... ale ma fajnie, że wiedziała kiedy rodzi i nic jej nie zaskoczyło
li_monka akupunktura na pewno nie sama.my uczylismy sie tego na studiach (w koncu fizjoterapeutka;-)),polega na wbijaniu igiel w punkty na ciele odpowiedzialne za rozne narzady.ja mialam jakies 6 igiel na glowie ,po jednej miedzy kciukiem i palcem wskazujacym i po dwie w nadgarstkach. a odnosnie akupresury to mozna samemu tylko trzba wiesziec w jakich punktach i jaka technika-czy ugniatanie czy rozcieranie bo to tez rozne
naur ja juz od dawna rozmawiam z moim malym diablem zeby w koncu wylazl ale chyba mu tam dobrze i nigdzie nie chce sie wybieraci co ja mam mu zrobic.najgorsze jest to ze maz ma jeszcze tylko ten tydzien urlop a pozniej do pracy i wtedy to sie zaczna jaja bo on jest w kasernie 50km od wiednia i potrzebuje okolo godzine zeby dojechac od wiednia a pozniej jeszcze ponad 30 minut zeby sie dobic do szpitala,wiec moze byc ciekawie,dlatego tak bym chciala zeby sie maly juz wybral na swiat
czesc dziewczyny!wpadłam tylko przekazac Wam radosna wiadomość!:-)
o 11.45 Syska napisała :Właśnie urodziłam piękną córe, waży 3400 i mierzy 57cm. Jestem najszczęśliwszą mamą na świecie,pozdrowienia dla wszystkich
SYSKA GRATULUJE CI SERDECZNIE!!!!
o 11.45 Syska napisała :Właśnie urodziłam piękną córe, waży 3400 i mierzy 57cm. Jestem najszczęśliwszą mamą na świecie,pozdrowienia dla wszystkich
SYSKA GRATULUJE CI SERDECZNIE!!!!
czesc dziewczyny:-)
Naur ciesze sie, że sie w końcu wyspałaś
Czarnula dziekuje za ksiazki
A ja mam dzisiaj okropny nastrój, płakac mi sie chce, pokłociłam sie wczoraj z mężem:-( i dzisiaj mi strasznie zle. W ogole juz zaczynam psychicznie nie wyrabiać.Czuje sie grubo i brzydko a na dodatek jestem przykłuta do domu bo jak tylko kawałek wyjde to masakra tak mnie bola nogi i plecy i w ogole wszystko.Dlatego zazdroszcze Sysce, że juz dzisiaj bedzie miec dzieciatko przty sobie:-)
dobra nie zameczma Was swoimi dołami, zycze milego dzionka
Naur ciesze sie, że sie w końcu wyspałaś
Czarnula dziekuje za ksiazki
A ja mam dzisiaj okropny nastrój, płakac mi sie chce, pokłociłam sie wczoraj z mężem:-( i dzisiaj mi strasznie zle. W ogole juz zaczynam psychicznie nie wyrabiać.Czuje sie grubo i brzydko a na dodatek jestem przykłuta do domu bo jak tylko kawałek wyjde to masakra tak mnie bola nogi i plecy i w ogole wszystko.Dlatego zazdroszcze Sysce, że juz dzisiaj bedzie miec dzieciatko przty sobie:-)
dobra nie zameczma Was swoimi dołami, zycze milego dzionka
reklama
Podziel się: