reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

>Syska241
Rzeczywiście chyba warto dać sobie spokój z tymi lekarzami i ich wyliczeniami,inaczej powariujemy.Wierzę,ze wszystkie bedziemy miały zdrowe,śliczne dzieciątka już niebawem.
Dokladnie Syska, ja jestem tego pewna:tak:

Gosia
fajnie ze trafilas na takiego kolesia, mi sie czasami tak zdarza, ale nie lubie jak ktos mi ustepuje, bo czuje ze tego nie potrzebuje, kiedy nie mialam brzucha i nikt nie widzial ze jestm w ciazy slabo mi sie wszedzie robilo a nikt mi nigdzie nie ustepowal, teraz kiedy z brzuchem daje jakos rade, opieram sie zawsze na Carlo bo i tak sama nigdzie nie ide(czasami, rzadko)

A ja wzielam sie za czyszczenie tego zelazka i tak mi nasmrodzilo w domu ze sie porycze zaraz, ja tak nie lubie jak mi cos smierdzi!!! zaczelo mi to dziadostwo strasznie dymic!!, cuchnie jak palony amoniak:baffled::eek::wściekła/y::sick::sick::sick:, bo trzeba bylo faceta posluchac i na balknie to zrobic, ale zla jestem na siebie!!!!!

reklama
Dzięki Gosia.A co do ludzi,to rzeczywiscie miło z jego strony,mnie denerwuje to,ze bedąc w supermarkecie każdy pcha sie do kasy pierwszeństwa i nikt nie ustąpi,a to przecież kasy m.in dla nas,jak domagasz sie o swoje prawa to ludzie za nic nie chcą ustąpić...

Idę się położyć może dziś zasnę wcześniej...:-:)eek:kurcze ciągle niewyspana chodzę:eek:a w dzień marne szanse na odpoczynek:no:niby już niedługo do porodu...ale tak sobie myślę że wtedy dopiero będę mało spać:szok::-D

I ja juz zmykam. Jeszcze tylko o kuchnię zahacze i coś znajdę do przkąszenia i do wyrka, bo juz umyta jestem.
Miłej nocki, spokojnej i wyspanej!! :-)

oo dziewczyny sie wybieraja do łózeczka,ja tez wpadłam zeby zyczyc wam spokojnej,przespanej i NIE-dusznej nocy i bez zadnych skurczów:tak:śijcie dobrze,papatki :-)

no fajnie wszyscy ida spac a ja dopiero kompa niedawno dorwalam,chyba mnei trafi jak tesciowa nie pojdzie szybko do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzis caly dzien siedziala na kompie i grala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie masakra ilez mozna.

naur a mowilam najlepiej zadzwonic do wujka bo widze ze to jakis konkretny i madry lekarz:tak::tak::tak:szkoda ze nie ma takich wiecej:-)

Witam serdecznie z tej strony Jacek przyczepek Madlin. Z wielka przyjemnoscia informuje ze 18.07.2007 o godzinie 06:05 urodzil sie moj najukochanszy skarb na swiecie William John Nyszkiewicz. Zdjec niestety nie umieszcze bo to zadanie dla Madlin. Wazy on 2460g i 57cm. (Zupelnie tak jak tatus - dlugi i szczuply:p) Urodzil sie droga naturalna po 24 godzinach meczarni i 30 minutach parcia. Swoja droga ma tyle wloskow ze mozna mu zrobic loczki!!!(to tez po tatusiu). Paluszki za to mamusi. A to miedzy nogami wiadomo kogo:p.

reklama
Do góry