reklama
Madeline_GB
Fanka BB :)
Powiem Wam szczerze mnie też to zaszokowało co one napisały a skoro to prawda to sama nie wiem co myslec. dziwna sprawa ale prawdziwa.
Szczerze zazdroszcze Ci syska wiesz dokładnie co i kiedy a my musimy czekać na spontanicznosc naszych maleństw.Bo tak naprawde kiedy będą chciały to wyjdą.
Ja od dzis moge się pożegnać z cesarką chyba że cos w czasie akcji porodowej wyjdzie. Naprawdę coraz częsciej o tym myslałam ale skoro maluszek odpowiednio ułożony i wszystko na dobrej drodze to postaram się w tej wodzie urodzić...
Jutro wizyta u położnej ciekawe jak tam moje wyniki z krwi.Jak cos to trzymajcie kciukasy
Ja już umyta i nadal sama ale pocieszam się faktem że mój małż w piątek w domciu bedzie
Nie zanudzam dalej pa dziewczynki do juterka
Szczerze zazdroszcze Ci syska wiesz dokładnie co i kiedy a my musimy czekać na spontanicznosc naszych maleństw.Bo tak naprawde kiedy będą chciały to wyjdą.
Ja od dzis moge się pożegnać z cesarką chyba że cos w czasie akcji porodowej wyjdzie. Naprawdę coraz częsciej o tym myslałam ale skoro maluszek odpowiednio ułożony i wszystko na dobrej drodze to postaram się w tej wodzie urodzić...
Jutro wizyta u położnej ciekawe jak tam moje wyniki z krwi.Jak cos to trzymajcie kciukasy
Ja już umyta i nadal sama ale pocieszam się faktem że mój małż w piątek w domciu bedzie
Nie zanudzam dalej pa dziewczynki do juterka
syska ja to ci zazdroszcze tego tygodnia czy dwoch.moj lekarz niby powiedzial ze brzuch juz obnizony a macica rozpulchniona co oznacza ze termin sie zbilza duzymi krokami ale niestety nie powiedzial dokaldnie kiedy-a ja tak nie lubie czekac!!!!!!.z usg termin mam na 5 sierpnia a z OM na 26 lipca a ja to juz bym chciala jak najszybciej....dzis w nocy mi sie nawet snilo ze juz urodzilam i to w domu bo poszlam sie kapac i nie majac zadnych boli ani skurczy zaczelam rodzic i chwile pozniej przyjechalo moi rodzice i moj brat z bratowa (ona tez spodziewa sie malenstwa ale gdzies na przelomie styczen/luty) i moj diabelek lezal sobie juz w swoim lozeczku i robil takie cudowne minki:-)to sa chyba najbardziej irytujace dni bo niby tak nieduzo zostalo a doczekac sie nie mozna
a jeszcze wczoraj tak nagle zaczely mi rece drzec,zrobilo mi sie bardzo zimno i slabo i musialam sie polozyc czy wie ktos co to moze znaczyc??????:sick:
a jeszcze wczoraj tak nagle zaczely mi rece drzec,zrobilo mi sie bardzo zimno i slabo i musialam sie polozyc czy wie ktos co to moze znaczyc??????:sick:
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
NAUR czytam w necie i faktycznie są 3 stopnie dojrzałości łożyska. Ja na wypisie ze szpitala mam tak VII. Może ktoś sie pomylił.Pewnie mam II. Czytam ze w 35 tyg( ja jestem teraz) raczej 2 stopień. Czytam też, że jak 2 stopień to ok 2 tygodnie do porodu............... A jAk będę rodzić okaze sie w ostatniej chwili - zrbią usg. Moja córcia raz ma główke na dole raz na górze ( pływa........) Teraz lezy skośnie, główką w dół: główka z lewej strony, serduszko bardziej po prawej, nóżki pcha w zebra po prawej stronie:-)
Syska no to może będziesz pierwszą sierpniową mamusią? Zazdroszczę Ci bo mi jeszcze tyle czasu zostało....:-(
Raabit wiem że na wszelkie blizny, także te po cesarce polecają maść Cepan - dzięki niej blizna nie przerasta i jest malutka, ale to pewnie jak się rana zagoi, co na sam początek to nie wiem
Claudi ja też wcinam owocki, arbuzy, brzoskwinie, czereśnie dosłownie kilogramami - dzięki temu skończyły się moje problemy z zaparciami:-), a z tym kotem to niezłe przegięcie!
Raabit wiem że na wszelkie blizny, także te po cesarce polecają maść Cepan - dzięki niej blizna nie przerasta i jest malutka, ale to pewnie jak się rana zagoi, co na sam początek to nie wiem
Claudi ja też wcinam owocki, arbuzy, brzoskwinie, czereśnie dosłownie kilogramami - dzięki temu skończyły się moje problemy z zaparciami:-), a z tym kotem to niezłe przegięcie!
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Witam dziewczynki w deszczowy poranek!!!:-)
Ja dziś spałam dobrzenarazie nic nie boli:-)może nawet na zakupy sie wybiorę...
Wiecie ja też nie mogę się doczekać kiedy powitamy maleństwoale lepiej niech jeszcze tam posiedzi
Miłego dnia
Ja dziś spałam dobrzenarazie nic nie boli:-)może nawet na zakupy sie wybiorę...
Wiecie ja też nie mogę się doczekać kiedy powitamy maleństwoale lepiej niech jeszcze tam posiedzi
Miłego dnia
Podziel się: